woensdag 23 maart 2016

Knit; net even anders

Curver introduceert nieuwe ‘gebreide’ collectie in moderne vintage kleuren!

Geïnspireerd op de interieurtrend van het combineren van oud en nieuw, introduceert Curver dit voorjaar een nieuwe lijn: Knit by Curver. Deze collectie is een mix van de allernieuwste productie technologie, de oude ambacht en nostalgie van het breien. Curver laat met deze innovatieve collectie zien hoe zij alledaagse producten transformeren naar trendy en inspirerende design objecten voor zowel binnen als buiten!  


 Voor ieder interieur; I Knit it!
De collectie is toepasbaar in elk huishouden en bestaat uit diverse in-en outdoor producten zoals functionele opberg- en wasmanden, trendy klein meubelen, praktische shopping bags en fraaie huisdierproducten. Ook de tuin wordt dit voorjaar net even wat anders, met de Urban seat, hippe poefjes en Cozy planters in verschillende maten.


Traditionele breitechnieken
De designers van Curver hebben zorgvuldig de traditionele breitechnieken bestudeerd zodat het authentieke breisel wordt toegepast. Er is gelet op de kleinste details, alle segmenten zijn geweven met de juiste hechtingen en breipatronen.


Juiste mix van vintage en modern
Ook in het kleurenpallet van Knit is een juiste mix van vintage en modern design terug te vinden. De kleuren zijn een combinatie van zachte aardetinten en heldere retro kleuren.

‘Curver is er trots op een collectie te introduceren, die een emotionele waarde geeft aan dagelijkse producten.’