zondag 6 maart 2016

Koffie uit de kraan

Vanuit een bescheiden kantoor in hartje Laren introduceert TopBrewer de 4.0 koffiebeleving met een innovatieve professionele espressomachine van Deens design. Het is even omschakelen: koffie uit de kraan. Het werkt via een App op een tablet, smartphone of Apple iWatch. “Je kan er zelf simpel en snel je koffie mee maken, vers, en helemaal naar eigen smaak; als een virtuele barista in de kantine op je werk”, zo omschrijft Directeur Hanneke ten Buuren van TopBrewer Nederland het revolutionaire concept.

De espressomachine oogt als een elegante designkraan en bevat drie aparte leidingen, voor water,koffie en melk. De machine zelf zit verborgen in een meubel, of is weggewerkt achter een wandpaneel. Het apparaat kan worden uitgebreid met functies voor bruisend water en chocolade. “Door het innovatieve karakter en de topkwaliteit van het product is dit systeem populair bij hippe bedrijven, in luxe winkels en interieurzaken, in de horeca en in corporate omgevingen”, vertelt Ten Buuren, die onlangs koos voor het zelfstandig ondernemerschap, na een loopbaan als marketeer voor toonaangevende merken in de food sector.


Superieure kwaliteit dankzij geperfectioneerde techniek
Het geïntegreerde TopBrewer-systeem kan zich meten met de allerbeste koffiezetconcepten en is gebaseerd op de superieure Italiaanse espresso-methode. Aan de perfectionering van de techniek is 10 jaar gewerkt. Het water in de machine komt rechtstreeks uit de waterleiding en wordt via flash heaters razendsnel op de optimale temperatuur gebracht. De machine is zelfreinigend na elke consumptie, heeft een laag energieverbruik (standby 6 watt) en is duurzaam geproduceerd van gerecycled staal. Het modulaire systeem is ruimtebesparend en geluidsarm.

Alles vers, rein en duurzaam
De biologische koffiebonen zijn van de beste kwaliteit, worden hand geplukt op geselecteerde plantages en speciaal gebrand voor de TopBrewer machine in de eigen branderij. De koffiebonen zijn in drie melanges beschikbaar. De reservoirs voor verse koffiebonen en verse melk kunnen eenvoudig worden bijgevuld. Het water in de machine komt rechtstreeks uit de waterleiding en wordt via flash heaters razendsnel op de optimale temperatuur gebracht. De machine is zelfreinigend na elke consumptie, heeft een laag energieverbruik en is duurzaam geproduceerd van gerecycled staal.