woensdag 30 maart 2016

Ontwerp nu zelf online de glasmozaïek mix die bij jou past

Je creativiteit krijgt met MyMosaic alle ruimte
Glasmozaïekwordt vanwege haar fraaie uitstraling en duurzame eigenschappen al jaren een veelvuldig toegepast in met name de keuken en sanitaire ruimten. Het product is dan ook standaard in vele kleuren en kleurmixen verkrijgbaar.


Maar vaak past de kleur net niet of wil je echt iets bijzonders, je zou eigenlijk wel een geheel eigen glasmozaïek willen creëren. Dat is vanaf nu mogelijk bij MyMosaic. Hier ontwerp je online de glasmozaïek die naadloos aansluit op de gewenste stijl en smaak. Van een klein muurvlak achter de wastafel tot de complete zwembadafwerking jij bepaalt zelf de kleuren en de kleurverhouding.

Creëer uw eigen ontwerp
Met de handige MyMosaic Design Tool ontwerpt je online, in een paar simpele stappen, een exclusief glasmozaïek. Je hebt hierbij de keuze uit ca, 100 verschillende basis glaskleuren. Na een keuze van maximaal 8 kleuren breng je deze kleuren met de design tool in jouw unieke verhouding. Je kiest vervolgens een voegkleur uit het ruime aanbod zodat je een goede indruk van je ontwerp krijgt. Voor een laatste kleurcheck kun je een kleurstalenkaart of een monster sheet van jouw ontwerp bestellen.


Budgettaire helderheid
De Design Tool laat tijdens het ontwerpen de kosten zien zodat je niet voor budgettaire verrassingen komt te staan. Creëer dus eenvoudig een uniek glasmozaïek dat perfect past bij jouw persoonlijke stijl. En bestel aansluitend, ook online, de glasmozaïek met alle bijbehorende installatie materialen.

Snelle levering
De MyMosaic mozaïeken worden in Nederland geproduceerd zodat jouw ontwerp veelal binnen 15 werkdagen kan worden geleverd.Enthousiast geworden, even zelf proberen? bezoek dan onze website op www.mymosaic.eu