donderdag 24 maart 2016

Op een roze lentewolk met Le Creuset®

Le Creuset® speelt met vormen en kleuren uit de natuur. Aan het begin van de lente staat de bloesem letterlijk op tafel. De Franse pannenfabrikant brengt een vrolijke set in ‘mauve pink’ (paarsachtig roze) met minipannetjes in bloesemvorm. Deze producten inspireren tot verrassende voorjaarsrecepten met de geuren en de kleuren van de lente.  


Mauve Pink
Mauve Pink is paarsachtig roze kleur. De kleur paars wordt wel gezien als een symbool voor passie, inventiviteit, inspiratie, originaliteit en spiritualiteit. Terwijl roze een kleur van positiviteit en vrouwelijkheid weerspiegelt. Zo geeft Le Creuset® positieve energie aan de keuken en inspireert tot het creëren van de nieuwe gerechten en recepten zoals algenpasta met knapperige groentjes of rozenbrioche met suikeramandelen of rijstpap met Frambozen.


Assortiment
Het assortiment in mauve pink bestaat uit een serie gietijzeren pannen en aardewerken mini pannetjes. Beide materialen zijn zeer duurzaam en dankzij de dubbel geëmailleerde laag gemakkelijk te reinigen en absorbeert geen geuren of aroma's. Het barst, krast of schilfert niet en is vaatwasser bestendig. Bovendien kan het gietijzer van Le Creuset® op elke warmtebron gebruikt en is 100% recyclebaar.