vrijdag 11 maart 2016

Schudden maar! De 10 leukste peper en zout setjes

Het is bijna pasen en bij pasen hoort een eitje wat vaak op smaak gemaakt wordt met een beetje peper en zout. Gisteren hebben we voor jullie al de 15 allerleukste eierdopjes op een rijtje gezet, vandaag voegen we er nog eens 15 superleuke peper en zout stelletjes bij. Hoe origineel presenteer jij dit jaar het paasontbijt!?


ThumbsUp Gloeilamp zout- en peperstel
Een peper- en zoutstel mag niet missen op je eettafel. Deze set heeft wel een heel origineel ontwerp: ze zien er namelijk uit als een stel gloeilampen. Het Gloeilamp zout- en peperstel van ThumbsUp is leuk én handig. Vooral als je vrienden blijven eten dan is het leuk om dit setje op je eettafel te zetten. Natuurlijk is het ook een heel origineel cadeau voor pasgetrouwde stellen.


Balvi Ketchup- en mosterdfles peper- en zoutstel
Ben je op zoek naar een origineel peper- en zoutstel? Voor jezelf of voor een getrouwd stel? Kijk dan eens naar ons Ketchup- en mosterdfles peper- en zoutstel van Balvi. Dit super vrolijke peper- en zoutstel is een beetje verwarrend. De potjes hebben namelijk het uiterlijk van een ketchup- en mosterdfles. Toch is het echt een peper- en zoutstelletje.


Balvi Friends peper- en zoutstel
Zoals eiwit en eigeel bij elkaar horen, zo horen ook dit peper- en zoutvaatje bij elkaar. Het Friends peper- en zoutstel van Balvi bestaat uit twee vrienden op eenbankje. Het ene poppetje vul je met peper, de ander is geschikt voor zout. Met het bankje kan je het Friends peper- en zoutstel op een leuke manier presenteren aan je dinergasten.


Balvi Toast! peper- en zoutstel
Krijg je altijd te weinig peper en zout op je eten? Of eet jij gewoon veel pittiger dan de rest van je gezin? Dan is het Toast! peper- en zoutstel van Balvi misschien wat voor jou. Dit schattige peper- en zoutstel is niet alleen praktisch, maar heeft ook een ontzettend leuke uitstraling. Het lijkt namelijk op eenboterham die uit een broodrooster komt.


ThumbsUp LochNess zout-, peper- en oliesetje
Ufo’s, het Monster van LochNess, Bigfoot: bestaan ze wel of niet? Dat blijft waarschijnlijk gissen. Wat wel echt bestaat: het LochNess zout-, peper- en oliesetjevan ThumbsUp. Dit gevaarlijke monster zorgt ervoor dat je eten heerlijk zal smaken. De kop van dit Monster van LochNess setje is geschikt voor olie. Het is eenvoudig te vullen aan de achterkant van de kop. Het middelste deel heeft twee gaatjes in de rug en is gemaakt voor zout. De staart heeft één gaatje en maakt hem daarom geschikt voor peper.


Zoutpotje in de vorm van een paddenstoel
Als je vrienden hebt uitgenodigd voor een lekker diner is de kans klein dat je zo’n ongezellige pot JOZO zout op tafel zet. Maar smaken verschillen en de één eet graag wat zouter dan de ander. Gelukkig los je dit probleem eenvoudig op met het Paddenstoel zoutpotje van Balvi. Ook leuk als cadeau op een bruiloft, in plaats van een saai peper- en zoutstel.


Balvi Gekookt eitje peper- en zoutstel
Denk je aan een gekookt ei, dan denk je vast ook direct aan peper en zout. Dit Gekookt eitje peper- en zoutstel van Balvi springt hier handig op in. Het peper- en zoutstel heeft het uiterlijk van een gekookt - en gekraakt - eitje. De onderkant met drie gaatjes vul je met zout. Het bovenste deel met twee gaatjes is geschikt voor de peper.


Balvi Schommel Peper- & Zoutstel
Deze leuke peper- en zoutvaatjes in de vorm van een romantisch stelletje voorzien je tijdens het eten van net dat beetje extra smaak. Het mannetje en het vrouwtje schommelen ondertussen gezellig heen en weer. Een leuk detail op je eettafel!


Peper- en Zoutstel - Verkeerspion
Zet dit peper- en zoutstel op tafel en je gasten zullen versteld staan! Het peper- en zoutstel heeft de vorm van een klassieke verkeersregel en is een leuk gadget voor op tafel. Je kunt het peper- en zoutstel eenvoudig vullen via het deksel aan de onderzijde.


Koziol pi:p peper- & zout set met boom
Twee vogels in een boom, of toch niet? Nee hoor, het is het PI:P peper en zoutstel van Koziol! Dit peper en zoutstel van Koziol is niet alleen bijzonder functioneel, maar de set is ook prachtig vormgegeven! Dit maakt van het peper en zoutstel niet alleen een gezellig, maar ook functioneel item op tafel. Het mooie aan dit peper en zoutstel is dat deze 100% recyclebaar is. Zo breng je je gerechten op een verantwoorde wijze op smaak.