dinsdag 22 maart 2016

Trend 2016: buitenmeubelen gaan eigentijds op in de omgeving

Ontspannen in een oase van rust? Daar heeft Manutti al langer een patent op. Met de nieuwe buitenstoffen – helemaal in lijn met de trend van natuurkleuren – doet het Belgische designmerk zijn luxueuze natuur alle eer aan. Verken de collecties Zendo, Liner & Loop en word weer helemaal zen….


Al enkele jaren halen we onze inspiratie voor maximale ontspanning uit de natuur. Ook op het terras staan we graag zo dicht mogelijk bij het groene buitenleven. Manutti vult die levensstijl in met buitenmeubelen in zachte en minerale tinten, die uitnodigen om te ontspannen op het ritme van de natuur.


Trendy nieuwkomers in de buitenstoffen zijn Lotus Smokey (lichtgrijs) en Lotus Sparrow (zacht bruin) – twee gedempte natuurkleuren die de eigentijdse designcollecties Zendo, Liner en Loop helemaal tot hun recht doen komen.


• Zendo staat simpelweg voor zalig zitten, zowel binnen als buiten. Manutti verrijkt deze unieke zitervaring met de kleuren Lotus Smokey en Lotus Sparrow. Gecombineerd met een frame in gepoederlakt aluminium, in wit of lava, straalt Zendo puur design uit.

• Ook Loop brengt elegantie op je terras. De stapelbare stoelen, met of zonder armsteun, kleuren nu extra naturel in Lotus Smokey en Lotus Sparrow.

• De collectie Liner staat stuk voor stuk voor functioneel design. Op het terras van een appartement, aan het zwembad, in een kuuroord of loungehoek,… deze stoelen passen zich overal aan. En met de nieuwe subtiele stoffen, met een stiksel in bijhorende tint, gaan deze verderlichte stoelen meer dan ooit eigentijds op in hun omgeving.