maandag 14 maart 2016

Zitten, Loungen en slapen doe je met Innovation

Vaak is het een compromis sluiten; of een mooie, fijne zitbank of een minder mooie, maar comfortabele slaapbank. Innovation Store by Diletto bewijst dat een compromis helemaal niet nodig is. Met comfort en gemak op de eerste plaats, blijven deze banken absoluut een waar sieraad voor je interieur.


Zes nieuwe collecties
Voor de logee die zo nu en dan gezellig langskomt. Voor de momenten waarop je zelf heerlijk languit op je bank wilt relaxen in plaats van ‘alleen maar’ zitten. Of voor een kleine woning waar je de functie van slapen, zitten en loungen wilt combineren in één meubelstuk; daarvoor is Innovation. Voor 2016 brengt het merk maar liefst zes nieuwe collecties, to expand your living space!


- Modular: collectie banken met bijpassende stoelen, waarmee je een zithoek kan creëren
- Compact: collectie stoelen en tweezitsbanken, die weinig ruimte in de kamer in beslag nemen
- Unique: collectie banken met een unieke uitstraling
- Daybeds: collectie daybeds en loungers; voor een momentje voor jezelf
- Slyders: collectie luxe zitbanken waar je heerlijk ruim op kan zitten en liggen
- Multifunctional: collectie ontworpen voor ‘one room living’

Comfortabel ontspannen
De multifunctionele banken zijn veelal voorzien van een uitstekende pocketvering. Hierdoor zit en lig je er niet alleen ontzettend comfortabel op, het meubel behoudt ook z’n oorspronkelijke model bij intensief gebruik. De banken zijn uit te breiden met onder meer neksteunen en poefjes om de ontspanning naar een nog hoger niveau te tillen.

Scandinavisch
De kleuren voor de nieuwe collectie zijn zacht en passen moeiteloos in menig interieur. Oud blauw, zachtroze en diverse tinten grijs; met dat als basis kun je de rest van je woning geheel naar eigen inzicht stylen. De look van de banken is clean, geen onnodige poespas maar wél warm en sfeervol. Het sluit goed aan bij de Scandinavische achtergrond, Innovation is namelijk een Deens merk.