donderdag 21 april 2016

Combineren met GARDENA-tuingereedschap Combisystem 40 jaar jong

Het is anno 2016 moeilijk voor te stellen, maar GARDENA’s introductie van het combisysteem in 1976, veroorzaakte een ware revolutie in de tuin. Het idee om aan één steel meerdere tuingereedschappen te koppelen, was kosten- en ruimtebesparend. In een handomdraai verander je een bezem in een hark, schoffel, voegenkrabber of ragebol. Ook nu is slim combineren nog steeds actueel en maken veel tuinbezitters gebruik van het systeem. GARDENA viert het 40-jarig jubileum met een grote winactie met 400 gratis prijzen.


Gratis
Wie jarig is, trakteert! Iedereen die dit tuinseizoen een GARDENA combisystem product koopt, maakt kans op één van 400 gratis prijzen. Registreer je aankoop op www.gardena-actie.eu en je maakt automatisch kans op één van de 40 grasmaaiers, 40 heggenscharen, 40 slangenwagens of 280 snoeischaren. De actie loopt van tot en met 31 augustus 2016. Kijk voor meer informatie op www.gardena-actie.eu.


Garantie 25 jaar
Het combisystem van GARDENA werkt eenvoudig: het gereedschap in de steel klikken, vastdraaien en je kunt direct aan de slag. Sinds 1976 is het aantal verschillende gereedschappen uitgebreid tot meer dan 80. Niet alleen een bezem of hark maar ook een (dak)gootreiniger, ragebol, vloertrekker, beugelzaag, verticuteerhark en sneeuwschuiver. Dankzij een slim ophangsysteem berg je alles netjes op in de schuur. Om de kwaliteit van het combisysteem te onderstrepen geeft GARDENA 25 jaar gebruiksgarantie.