maandag 25 april 2016

Comfortabel fijn vlechtwerk aan tafel

Kleur in de tuin kan nog steeds in 2016 en daarna. Kees Smit Tuinmeubelen brengt met de Intenso Atri collectie acht verschillende vrolijke kleuren naar de tuin. De Intenso Atri tuinstoelen zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, oester (grijs), rood, baby blauw, oranje, groen en geel. De acht tinten zijn gevangen in het stevige, maar delicaat ogende plat vlechtwerk van de Intenso Atri. Kleuren waarmee je binnen de lijnen kan blijven, maar ook een uitstapje kan maken naar een gewaagdere uitstraling van tuin of balkon. Deze speels vormgegeven stoel brengt direct sfeer aan tafel. Door de rechtere zit van de Intenso Atri zit je comfortabel en wil je niet meer van tafel. De ideale tuinstoel voor oneindige zomeravonden met familie en vrienden. Met het bijgeleverde antracietkleurige kussen verhoog je het zitcomfort verder. Ook zonder kussen zit de stoel heerlijk en komt tegelijk het bijzondere lijnenspel beter tot zijn recht.


Combineer met kleur en hout
Het kleurige fijnmazige web contrasteert mooi als het gecombineerd wordt met het stoere teakhout van de ROUGH-O of ROUGH-X tuintafel. Deze tafels uit de ROUGH collectie zijn behandeld met een Old Teak Greywash wat het hout een stoer uiterlijk geeft. Van nature is teak een vettige houtsoort waardoor deze tuintafel uitermate geschikt is om buiten te laten staan.

Hou je van rondere vormen dan is de ovale ROUGH-O jouw tafel, en de rechthoekige ROUGH-X is er voor degene die de hoekige vormen van de Intenso Atri stoel wil benadrukken. Zeker de ROUGH-O tafel van maar liefst 2,40 meter lang met daar omheen een flink aantal Intenso Atri diningstoelen is een ware eyecatcher op het terras en biedt plek voor al jouw familie en vrienden.

Lange levensduur, weinig onderhoud
Door het slim combineren van materialen is de Intenso Atri collectie onderhoudsarm. Tuinmeubelen van aluminium in combinatie met kunststof vlechtwerk garanderen zorgeloos genieten. Kortom, het is stevige kwaliteit maar lichtgewicht door het aluminium frame. De ideale combinatie voor een tuinstoel.