maandag 4 april 2016

Dé dekbedovertrek-trends voor lente/zomer 2016

Wij kunnen niet anders zeggen dan dat we de lente hebben gemist. Alles voelt ineens vrolijker, gezelliger en energieker nu de lente is begonnen. Perfect moment om deze happiness door te trekken naar de rest van het huis en de slaapkamer een kleine makeover te geven. Met deze drie dekbedovertrek-trends gaat dat zeker lukken!


Trend 1: Botanical wild
'Be happy in green' is het motto dit voorjaar. Eind 2015 zagen we de natuurlijke kleuren, materialen en prints al volop in de slaapkamer, maar dit voorjaar zijn ze terug in een nieuw jasje: vrolijk, kleurrijk en fris. De prachtig getekende bladeren en bloemen doen denken aan een bloeiende botanische tuin en geven je meteen een fijn lentegevoel!
Trend 2: Celebrate summer
Het dekbed een nieuw jasje geven is bij uitstek dé manier om de slaapkamer eenvoudig een andere look te geven. Ideaal wanneer je graag meedoet met de laatste trends en het liefst elk seizoen de boel omgooit. Een vrolijke zomerse print is zo'n trend die we veel spotten in de dekbedovertrekken van dit voorjaar. Met hippe flamingo's, tropische bloemen of een azuurblauwe zee op je bed heb jij elke dag je eigen stukje strand in de slaapkamer. Hallo zomerhuis!Trend 3: Spring feeling
Wat is een beter begin van de dag dan wakker worden in een bloeiende bloemenweide? Zeker wanneer de zon naar binnen schijnt en je de vogels hoort fluiten, kun je niet anders dan opgewekt uit bed stappen. Door de kleurrijke en heldere 3D-prints lijken de bloemendessins uit de nieuwe bedtextiel-collecties levensecht. Dan rest ons nog een ding te zeggen: welterusten!