vrijdag 29 april 2016

Feestelijke heropening showroom Venlo tijdens Hemelvaartsweekende


Ben je op zoek naar een nieuwe vloer? Dan ben je bij Nibo Stone Natuursteen & Keramiek aan het juiste adres! Het inspiratiecenter van dit familiebedrijf is onlangs volledig verbouwd en heeft een vernieuwd assortiment natuursteen en keramische tegels, keramisch parket, terrastegels en een bijzondere collectie wandbekleding. Om dit te vieren, opent Nibo Stone in Venlo op Hemelvaartsdag 5 mei, vrijdag 6 mei en zaterdag 7 mei de deuren en ben je van harte welkom om het nieuwe assortiment vloeren en wandbekleding te bekijken.


Nieuwe collectie tegels en wandbekleding
In haar bijna 100-jarige bestaan blijft Nibo Stone loyaal aan natuursteen. De toch al ruime collectie natuursteen tegels wordt voortdurend uitgebreid met nieuwe soorten, maten en afwerkingen. Maar dat neemt niet weg dat het bedrijf met de tijd mee blijft gaan. Daarom introduceerde Nibo Stone onlangs een serie keramische tegels en keramisch parket. Net zoals de natuursteen tegels zijn de keramische vloeren van hoge kwaliteit. De trendy tegels zijn voor iedere ruimte in en om het huis geschikt en bovendien zeer gemakkelijk te onderhouden. De tegels zijn stoot- en krasvast en zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Zo vindt je in de collectie van Nibo Stone grote industriële tegels met een betonlook of keramische tegels met een houtlook, eenmaal gelegd nauwelijks van echt hout te onderscheiden is.


Prachtige voorbeelden in ruime showroom
Vanwege deze uitbreiding, heeft Nibo Stone haar showroom in Venlo volledig verbouwd. Je vindt op een oppervlakte van 1.500 m2 meer dan 50 compleet ingerichte kamers met prachtige voorbeelden van vloeren en terrassen. Aan de wanden prijken bijzondere bekledingen zoals stonepanels, muurstrips of flexibel natuursteen.


Maatwerk uit eigen steenhouwerij
Nibo Stone maakt ook bouwelementen zoals vensterbanken, open haardplateaus of traptreden uit natuursteen. Deze worden in eigen steenhouwerij in Venlo uit grote blokken gemaakt met computergestuurde machines en ambachtelijk handwerk. Daarom wordt ook geadviseerd om je bouwtekeningen mee te nemen naar de showroom. Zodat de ervaren adviseurs suggesties kunnen den voor de mogelijkheden in natuursteen en keramiek in en om je huis.

Kortom, een bezoek aan de vernieuwde showroom is meer dan de moeite waard en de ideale start voor de inrichting van je huis of tuin. Je bent van harte welkom op 5, 6 en 7 mei tussen 10.00 – 16.00 uur aan de Voltastraat 15 te Venlo. De koffie met Limburgse vlaai staat voor u klaar!