dinsdag 26 april 2016

Met een strakke wand de zomer in

Met het MuurStrakPlan kun je het zelf

Mooie strakke muren maken een interieur. Echter een muur kan ook snel beschadigen en om het dan weer strak te krijgen ziet een gemiddelde doe-het-zelver als een uitdaging. De wil om met deze specifieke klus aan de gang te gaan is er, maar om de klus zelf te klaren schrikt af en geeft onzekerheid. Daarom komt Alabastine met het MuurStrakPlan waarmee je stapsgewijs gemakkelijk zelf tot een prachtig strak eindresultaat komt. Zo krijgt strak de zomer in een hele andere dimensie.


In bladen en op internet zie je prachtige interieurs met mooie afgewerkte wanden langskomen. Het voorwerk wordt vaak niet getoond maar zorgt wel voor dat mooie resultaat. De realiteit is dat niet iedereen al zo’n mooie wand heeft. Menig muur kan wel wat strakheid gebruiken. Goede voorbeelden van dit soort wanden zijn de welbekende spachtelputz of structuurmuren. Maar ook een muur die beschadigd is na het verwijderen van behang kennen doe-het-zelvers maar al te goed. Na het advies van het MuurStrakPlan maak je vanaf nu deze muren zelf weer strak, met de juiste producten én handelingen.


Hoe werkt het?
Op de site muurstrakplan.nl krijg je door het beantwoorden van drie vragen een advies op maat voor het strak maken van jouw muur. Naast de geadviseerde producten word je stapsgewijs aan de hand genomen door middel van een stappenplan inclusief video’s . Alle onduidelijkheden en onzekerheden worden hiermee weggenomen en zo kun je de klus gemakkelijk zelf klaren.