vrijdag 22 april 2016

MIX & MATCH Met de nieuwe Brabantia mengkommen, vergiet en citruspers

Lekker eten begint met lekker koken. Dus doe je innerlijke chef-kok een plezier met deze vrolijke, stapelbare set van twee mengkommen, een vergiet en een citruspers met maatbeker in kleuren om van te watertanden. Alles wat je nodig hebt in je keuken in een complete en ruimtebesparende set. Leuk om te geven en om te krijgen!


En garde
Meng modern design met liefde voor koken en tadááá: Brabantia’s nieuwe mengkommen. Er is een rode van 3,2 liter en een frisgroene van 1,5 liter. Hun slimme randje maakt schenken makkelijk, terwijl de siliconen onderkant uitglijders voorkomt. Ideaal om een dressing in te maken of zelfs complete salade. De kommen zijn bovendien makkelijk schoon te maken en kunnen in de vaatwasser.


Flower power
Geen waterballetten in je keuken meer – al je fruit, pasta en salades lekken netjes uit in deze stijlvolle vergiet. Dit fleurige hulpje staat stevig op zijn drie kleine pootjes en je houdt ‘m makkelijk vast aan de speciaal ontworpen rand. En heb je het gaatjespatroon in de vorm van bloemen gezien? Handig en leuk!


Vlugge vitamientjes
Onder tijdsdruk? Gebruik deze slimme citruspers voor het perfect persen van je sinaasappels, limoenen of citroenen. De grote verticale sleuven sturen het sap rechtstreeks naar de maatbeker van 0,5 liter. Deze heeft trouwens maatstreepjes zodat je altijd precies genoeg sap hebt. Door zijn vierkante vorm is de kom makkelijk vast te houden terwijl je perst of schenkt.

De mengkommen, vergiet en citruspers zijn makkelijk schoon te maken, mogen in de vaatwasser en hebben 5 jaar garantie.