dinsdag 12 april 2016

Nooit meer naar binnen met Velda Floating Solar Lights

Na zonsondergang gaat de magie van de waterpartij in de tuin verloren. Dat is verleden tijd met de Floating Solar Lights. De oer-Hollandse tuin- en lifestyle-smaakmaker Velda laat je extra lang genieten van jouw vijver met de unieke Floating Solar Lights. Als de schemering inzet, lichten de drijvende bollen op en creëren langzaam een bijzondere sfeer op en rond het water.


Een bol voor elke tuin
Overdag laden de bollen zichzelf op met zonne-energie om ‘s avonds hun aangename gloed te kunnen verspreiden. Zodra het weer licht wordt, schakelen de bollen zichzelf uit. Met een afstandsbediening kan je de kleur en lichtsterkte kiezen die op dat moment het beste bij je past. Ook overdag zijn de drijvende bollen een blikvanger voor elke tuin; alleen of met meerdere bollen bij elkaar.

Niet alleen drijvend zijn ze een eyecatcher in de tuin. Ook zonder waterpartij wordt de tuin een oase van rust met de solarverlichting. Met de bijgevoegde grondsteker kunnen deze bollen als lichtornamenten buiten de waterpartij in het gras of de border geplaatst worden.


Sfeervol en duurzaam
Door de RGB-ledverlichting is een lange levensduur van minimaal 10.000 uur gegarandeerd. Moderne LED-verlichting is duurzaam, gebruiksvriendelijk en heel energiezuinig. De bollen zijn uiteraard volledig waterdicht. Ook in het najaar kan je, tot 0°C, genieten van een bijzonder verlichte tuin, bijvoorbeeld tijdens een winterbbq.

Over Velda
Velda wil het vijverplezier vergroten met innovatieve producten zoals de Floating Solar Lights, Floating Lanterns en de Floating Fish Dome. Maar ook buiten de vijver verhoogt Velda de sfeer met de Trendy Pond, WaterFall en Water Bag.