vrijdag 29 april 2016

“Raw Elegance: de rustieke glamour van natuurlijke materialen”

De hectiek van het dagelijkse leven vergroot ons verlangen naar rust en eenvoud. We reikhalzen naar een intieme thuishaven waar het draait om comfort en ontspanning. De natuur, met al haar imperfecties, is bij uitstek de inspiratiebron voor het creëren van een dergelijke leefomgeving. Natuurlijke elementen als ongepolijste stenen, verweerd hout en wilde zijde voorzien elk interieur van een stijlvolle aanblik evenals een weelderige, serene ambiance.


Geïnspireerd door de charme en authenticiteit van natuurlijke materialen introduceert het prestigieuze Nederlandse interieur decoratie merk Origin - luxury wallcoverings haar nieuwe collectie Raw Elegance. Deze adembenemende collectie toont een opwindend samenspel van natuurlijke onregelmatigheden en ingetogen elegantie. Een buitengewone combinatie die zorgt voor een hoogwaardige, luxe inrichting met een warm en behaaglijk karakter.

De modieuze dessins van Raw Elegance zijn door de verfijnde structuren en ambachtelijke kwaliteit een ware verrijking van ieder interieur. Luxe schuilt in de fraaie, subtiele glanstinten maar ook in de rijke materialen als marmer, zijde, hout en steen. Extravagante dierenprints geven de collectie extra allure en maken van Raw Elegance een volmaakt geheel.


Een ingetogen chic kleurenpallet
Het kleurenpalet van Raw Elegance is bescheiden en verfijnd. Neutrale kleuren als ivoorwit, aardebruin, champagne, mat zwart en licht- en donkergrijzen zorgen voor een aangename warmte in ieder interieur. Luxe glanseffecten van goud, zilver en koper geven de wandbekleding een bijzonder cachet. Opvallend is de kleur smaragdgroen die op elegante wijze in de collectie is toegepast.

Eco Texture
De collectie Raw Elegance is vervaardigd op een duurzame vliesdrager verrijkt met een natuurlijke eco textuur. Door deze milieuvriendelijke oppervlaktestructuur krijgt de wandbekleding een bijzonder tastbaar reliëf. Door de combinatie met een bijzondere lijmdruk- of ambachtelijke zijdedruk coating krijgt de wandbekleding een nog rijkere uitstraling.