vrijdag 22 april 2016

Soppen met Manuel, zingen met Adele en gezeur over ochtendhumeur

Ruim 80% van de Nederlanders heeft weleens last van een ochtendhumeur, zo blijkt uit onderzoek uitgevoerd door sanitairfabrikant GROHE*. Vooral een slechte nacht, verslapen en het kwijt zijn van kleding en spullen zorgt voor frustratie. En hoe jonger we zijn, hoe sneller we geïrriteerd raken. Bij ruim een kwart van de humeurige ondervraagden spoelt een lekkere, warme douche het ochtendhumeur al weg. Maar wil je verder geen gezeur met ochtendhumeur, zorg dan voor een kop koffie en laat elkaar ’s ochtends verder vooral met rust.


Onder de douche spoelen we niet alleen ons ochtendhumeur weg. We nemen ook de werkdag (31,4%) of het weekend (30,2%) door, bedenken welke kleding we aantrekken (28,1 %) en we maken ons zorgen over ons gewicht (25,9%). Douchen is daarnaast vooral een moment van ontspanning, om te scheren en tanden te poetsen, te dagdromen en te zingen. Maar wie denkt dat we ons alleen wassen onder de douche, heeft het mis. We spoelen ook graag sportzweet (57,8%), een koude regenbui (37,5%) en een potje seks (31,3%) van ons af. En een derde van de vrouwen maakt van het moment gebruik om meteen een trekker of schuurspons door de douche te halen!

Door wie laten we ons het liefst insoppen?
Dames onder 30: Manuel Broekman
Dames boven 30: Barry Atsma
Mannen onder 30: Geraldine Kemper
Mannen boven 30: Chantal Janzen

Wat zingen we onder de douche?
1. Adele
2. Marco Borsato
3. Justin Bieber

Feitje... Marco Borsato is al jarenlang populair onder de douche. Zo stond hij in 2009 al bovenaan in het doucheonderzoek van GROHE.


Spoel je ochtendhumeur weg
Met een luxe en ontspannen douche je ochtendhumeur wegspoelen, op jouw manier. Dat kan nog stukken aangenamer met een GROHE douchesysteem. Met een combinatie van een thermostaatkraan, hoofddouche en handdouche in één kun je eenvoudig een luxe uitstraling aan je huidige of nieuwe badkamer geven.


100% waterproof zingen
Start je dag met je favoriete muziek, ook in de badkamer. GROHE en PHILIPS hebben hun krachten gebundeld en introduceren Aquatunes: een waterbestendige bluetooth speaker met uitstekend geluid. Hiermee kun je draadloos binnen een bereik van 10 meter je lievelingsmuziek streamen.