donderdag 28 april 2016

Stijlvolle stijlstatements voor buiten

Tijdloze designs en toekomstige klassiekers: met de Novara en Ortello collectie van Manifesto maak je een duidelijk stijlstatement in de tuin, op het balkon of het dakterras. Niet met heftig kleurgebruik, maar door het ontwerp en vernuftige materiaalkeuze laat je zien waar jij voor staat. De Manifesto Ortello is volumineuzer en geschikt voor degene die de beschikking heeft over iets meer buitenruimte. De minimalistische look van de Manifesto Novara is voor de liefhebber van tijdloos design en komt ook in een kleinere ruimte goed tot zijn recht.


Manifesto Novara: new vintage
Bij een tuinset denk je al snel aan een grote tuin. De Novara collectie is door de minimalistische look ideaal voor een kleinere tuin of balkon. In de ronde ‘hang’zitting is het heerlijk toeven en door het slimme materiaalgebruik heb je er verder ook geen omkijken naar. De dunne lijnen van het aluminium frame gecombineerd met het kunststof vlechtwerk in de zitting doen denken aan de populaire vintage designs uit de jaren ‘60. Het maakt de Novara tuinset uitermate geschikt voor de starter die het design van het verleden, gecombineerd met hedendaagse materialen, weet te waarderen. De set bestaat uit een loungebank, twee loungestoelen en een tafel. De Manifesto Novara is verkrijgbaar in de kleuren Taupe, Grey en White. Ze worden standaard geleverd met 8 cm dikke kussens in een vaste combi (Taupe/Taupe, Grey/Grey en White/Grey).


Manifesto Ortello
Volle, ronde vormen gevangen in een dunne lijnen, deze tegenstelling komt in de Manifesto Ortello stijlvol samen. Door de vollere vormen van de stoelen komt deze set beter tot zijn recht in een ruime tuin, op een flink balkon of een dakterras. De zitting is wat rechter voor degenen die wel het comfort van een loungestoel willen, maar met gemak uit de stoel willen komen. De vraag is of je dat wel wilt. Met de bijgeleverde kussens van 8 centimeter dik heb je eigenlijk geen reden om de stoel of bank te verlaten. Zo lekker zit je! Met wat fleurige sierkussens voeg je snel een persoonlijke touch toe aan de Manifesto Ortello. De items zijn los, maar ook als set verkrijgbaar in de kleuren Taupe, White en Grey.

Zorgeloos genieten
Het frame is van aluminium: lichtgewicht en dus makkelijk verplaatsbaar en bovendien een materiaal dat niet kan roesten. Het vlechtwerk is van stevig kunststof gemaakt, de stoelen kunnen lekker het hele jaar door buiten blijven staan; in zon én regen.