zondag 24 april 2016

vetsak® FREE collectie: Ongeëvenaard zitcomfort voor binnen én buiten

De innovatieve zitzak uit Zuid-Afrika

Geniet nu ook buiten van het comfort van de Zuid-Afrikaanse zitzakken van vetsak®. Met de nieuwe FREE collectie van vetsak® vervagen de grenzen tussen binnen en buiten. Met het elegante hightech materiaalgebruik en trendy kleurgebruik creëer je direct sfeer in de tuin, het terras of bij het zwembad. Waterafstotend, extreem robuust, kleurvast en het Hybrid Memory Foam als vulling zorgt elke keer weer voor een ongeëvenaard zitcomfort; vetsak® kwaliteit gegarandeerd.

Meer comfort in jouw leven
Met de zitzakken uit de FREE collectie tover je elke plek, binnen én buiten, om in een oase van rust en ontspanning. Op het terras, bij het zwembad of lekker met de voeten in het gras in de tuin. De vetsak® zitzak uit de FREE collectie is waterafstotend, verkleurd niet en gemaakt voor buiten. Je houdt de vetsak® makkelijk in topconditie. Door het modulaire design kan je de vetsak® de liefde geven die de zitzak verdient. Rits de hoes los en je kan hem zo in de wasmachine uitwassen. Toe aan een ander kleurtje of een andere stof? De hoezen wissel je met het grootste gemak om. Met zoveel stoffen en kleuren om uit te kiezen is er nooit een tekort aan unieke, stijlvolle opties voor jouw vetsak®.


Twee kleuren, drie modellen
De FREE is een complete collectie met zitzakken in twee formaten, een FootSak en de Noodle. De FS600 zitzak is 70 cm hoog, weegt 20 kilo en heeft een doorsnede van 110 cm; de FS1000 zitzak is 90 cm hoog, weegt 30 kilo en heeft een extra royale doorsnede van maar liefst 140 cm. Dan is er de Noodle, een soort ‘rolkussen’ voor net dat beetje extra ondersteuning waar gewenst. En vermoeide voeten kunnen heerlijk terecht op de FootSak. Zo is er voor elke ruimte, zowel in huis als in de tuin, altijd een perfect passende zitzak om even te relaxen, bij te komen na een drukke dag of juist op een ontspannen manier tot creatieve ideeën te komen.

Zachter, fijner en meer ondersteuning
De FREE collectie is verkrijgbaar in trendy grijs en beige. Uiteraard zijn deze vetsak® zitzakken ook gevuld met het innovatieve Hybrid Memory Foam. Zachter, fijner en met meer ondersteuning dan ooit te voren. Geen ritselende korrels, geen volumeverlies en geen geklonterde vulling. Deze speciale schuimvulling past zich flexibel aan elk lichaam aan en geeft zo een nieuwe, ongehoorde dimensie in zitcomfort.

Het geheim zit in de mengverhouding van hoge kwaliteit schuimvlokken in verschillende diktes. Deze samenstelling is voortdurend geoptimaliseerd met uitvoerige testmethoden. Het resultaat: een perfect gebalanceerde verhouding, met een zeer opmerkelijke verbetering in comfort.

Over vetsak® Cape Town
In Kaapstad’s oudste wijk, Woodstock, ontwierp Ryan Buda unieke meubelen: superieur in comfort en gevoel. Hoogstaande kwaliteit, eenvoudig ontwerp en met oog voor detail zijn de specifieke kenmerken van de vetsak loungemeubelen. Het enige wat voor hen telt is ervoor te zorgen dat de zitzakken lokaal, duurzaam en verantwoord worden geproduceerd in een prettige werkomgeving.

Vanaf het ontwerp tot het moment dat de zitzak bij jou thuis wordt bezorgd, is hun belangrijkste doel ervoor te zorgen dat iedereen zich betrokken voelt, gewaardeerd en het belangrijkst; tevreden. Dat is de reden waarom alle vetsak® producten lokaal worden geproduceerd en verzonden. De fabriek, in het hart van Woodstock - de creatieve wijk van Kaapstad - produceert en levert aan alle klanten in Afrika. De Europese vetsakken worden met de hand gemaakt in Duitsland. Zo kan vetsak® duurzame kwaliteit garanderen voor alle vetsak® producten, wereldwijd.

De FREE collectie is verkrijgbaar in FS600 en FS1000, FootSak en Noodle in de kleuren grijs en beige. De hoezen was je op 30°c in de wasmachine.