zondag 8 mei 2016

Farrow & Ball onthult topkleuren voor het voorjaar van 2016

Kleurdeskundigen Farrow & Ball brengen volgend voorjaar vier nieuwe kleuren op de markt. De kleuren belichamen verschillende aspecten uit het dagelijkse leven en de manier waarop wij ons leven vormgeven. Delicate neutralen zoals Drop Cloth en de zachtroze tint Peignoir geven uw interieur een rustige en comfortabele uitstraling. Hier tegenover staan echter enkele karaktervolle, krachtige kleuren zoals Yeabridge Green en Salon Drab.


Drop Cloth®
Drop Cloth is een heerlijk ongecompliceerde tint. Een pure neutrale kleur die uw wanden een zachte, vertrouwde uitstraling geeft. De kleur heeft een onmiskenbaar ander karakter dan de koele grijstinten die de eigentijdse interieurs de afgelopen tijd hebben gedomineerd en weerspiegelt de natuur en het buitenleven op een unieke manier.

Drop Cloth combineert schitterend met Shadow White en Shaded White op zowel wanden als houtwerk. Gebruik deze kleur in combinatie met delicate tinten zoals Oval Room Blue en Setting Plaster en creëer een elegant, natuurlijk kleurenschema.


Peignoir®
Peignoir is een enigszins meer vrouwelijke tint die de ontsnapping aan het leven in de stad belichaamt. De flinke dosis zwart die is gebruikt geeft deze tint een rustgevende en elegante uitstraling. Het gebruik van de kleur op de muur creëert een zachte doch sprekende sfeer in ieder interieur.

Combineert schitterend met Great White op het houtwerk; de enigszins aarzelende roze tinten vullen elkaar perfect aan. Gebruik in combinatie met Dove Tale op de vloer met accenten in het stemmige Inchyra Blue voor een sprekende, rustieke sfeer.


Yeabridge Green®
Yeabridge Green voelt aan als een oude bekende. Een heldere ongecompliceerde groentint met een uitgesproken aardachtige ondertoon. Alhoewel dit een karaktervolle kleur is, voelt de tint door de natuurlijke uitstraling uitermate comfortabel aan.

Werkt schitterend samen met de neutrale tint Lime White op het houtwerk en is de perfecte partner voor accenten in Cooking Apple Green. Deze rustgevende contrasten geven uw interieur een vertrouwde sfeer. Wilt u liever een meer uitgesproken kleurenschema dan is een combinatie met India Yellow een uitstekende oplossing.


Salon Drab®
Salon Drab is een krachtige, natuurlijke, authentieke tint voorzien van een vleugje moderne flair. De rijke, diepe kleur geeft ieder interieur een elegante en luxueuze uitstraling. Een combinatie van Salon Drab met de crèmekleurige tint Ringwold Ground op het houtwerk tovert uw vertrek om in een oase van rust.

Voor een meer sprekend interieur is een combinatie van Salon Drab met het botanische Calke Green of de dieprode tint Eating Room Red uitermate geschikt; het resultaat is een luxueus, warm kleurenschema.

Voor meer kleurentrends 2016 kijk ook eens op Wonenonline.nl