dinsdag 3 mei 2016

Multifunctionele tafels van NJOJ Dutch Design

De makers van NJOJ introduceren de bartafel met dubbele functionaliteit. De collecties Black en Colorful zet je op als eettafel, of als bartafel. Geleverd met lage en hoge poten, inclusief 6 lage krukken in zwart, of 6 vrolijke kleuren. De stoere en lichtgewicht tafel van NJOJ Dutch Design is van massief hout en aluminium en staat binnen een minuut. Haken onder het tafelblad voor jas of tas en voetsteunen zijn doordachte extra’s. Het ontwerp en de productie zijn van Hollandse bodem.


De nieuwe collecties NJOJ Black en NJOJ Colorful bieden 2 functionaliteiten in één: als lage tafel (hoogte 78 cm) of als bartafel (hoogte 108 cm). Het blad heeft een afmeting van 60 x 180 cm en biedt ruimte aan zo’n 10 personen. De vloervriendelijke pootafwerking maakt hem geschikt voor buiten én binnen. Dankzij de robuuste industriële uitstraling is de tafel een aanwinst voor feestjes thuis en in café’s en restaurants. Hij komt ook prima tot zijn recht in vergadercentra, bedrijfsrestaurants, zorginstellingen en sportkantines. De tafels van NJOJ staan binnen een minuut en nemen gedemonteerd nauwelijks ruimte in.

Online bestellen of via leveranciers
De NJOJ Black en Colorful zijn leverbaar via een aantal geselecteerde leveranciers. Bedrijven en particulieren kunnen de tafel ook rechtstreeks bestellen via www.njoj.nl. De prijzen beginnen bij € 1.095,00 inclusief BTW, exclusief verzendkosten. Ondernemers die de tafel willen uitproberen of voor promotiedoeleinden willen gebruiken, kunnen contact opnemen met NJOJ.


NJOJ Dutch Design
De NJOJ bartafel is een volledig Nederlands kwaliteitsproduct, ontworpen door NJOJ Dutch Design uit Vught. NJOJ Dutch Design staat voor Hollandse nuchterheid: naast fraai design wordt ook goed nagedacht over kwaliteit, eenvoud en gebruik. NJOJ ontwerpt alle producten met het oog op duurzaamheid en de mogelijkheid om materialen te recyclen. Meer informatie op www.njoj.nl.