maandag 27 juni 2016

Forbo geeft elke maand thuisconcerten weg

Forbo Flooring geeft vanaf deze week tot het eind van het jaar in totaal 10 thuisconcerten weg. De actie die loopt via spots op de radio en de PostNL verhuisdoos verwijst belangstellenden naar www.lovelife-forbo.nl waar je met het uploaden van je aankoopbon van minimaal 25 vierkante meter Marmoleum een live muziekconcert kunt winnen, en dat in je eigen huiskamer en in een muzieksoort naar keuze.


De actie past in Forbo Floorings nieuwe LoveLife Marmoleum campagne waarmee de vloerproducent de designmogelijkheden van de door en door duurzame Marmoleumvloer voor thuis wil laten zien. De campagne die draait rondom het thema selfies is niet alleen te horen via radio, maar ook te lezen in bladen & blogs, te zien via Forbo’s social media kanalen en tv, en te beleven bij de Marmoleum-dealers.


Muziek, sfeer en emoties spelen een belangrijke rol in de campagne. Zo is de Marmoleum collectie opgedeeld in woonsferen met namen als Share, Reflect, Inspire, Recharge en Energize die alle een playlist op Spotify hebben.