zondag 26 juni 2016

In the spotlight: projector in een lampfitting

Gek op vernuftige hebbedingen en altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste en coolste gadgets? Dan mag Beam niet aan jouw aandacht ontsnappen! Deze smart projector stelt je in staat om lampen te veranderen in beamers en maakt beeldschermen overbodig.


Kickstarter succes
Een filmpje kijken, een PowerPoint tonen of interactieve games spelen: eerder was hiervoor een beeldscherm een minimale vereiste. Vijf vindingrijke Hollanders fantaseerden over een briljante uitkomst: wat als je een projector in een lampfitting kunt draaien en daarmee elk oppervlak tot beeldscherm kunt omtoveren? Ruim een jaar geleden lanceerde het creatieve team het project op Kickstarter en met succes: binnen slechts drie dagen bereikten ze hun financiƫle doel. Inmiddels is Beam geboren en te koop op fonQ.nl!

Dankzij bijgeleverd snoer met stekker kan Beam ook stabiel vanaf een tafel projecteren.


Niet te filmen!
Beelden vertonen zonder beeldscherm is cool, maar daarnaast ook apps projecteren en muziek afspelen is nog veel cooler, vonden de bedenkers van Beam. Met de geĆÆntegreerde internetverbinding, ingebouwde speakers en bedieningsapp op je Apple of Android device kun je alles laten zien wat je wilt. Beam is zelfs zo slim dat hij ingesteld kan worden volgens het ‘If This Than That’-principe. Als je bijvoorbeeld een e-mail ontvangt, kun je deze automatisch laten projecteren. En kom je thuis na een lange werkdag? Dan kun je Beam jouw favoriete muziek laten afspelen!