maandag 20 juni 2016

Posters met pakkende teksten

Topmuurstickers.nl was al specialist op het gebied van de mooiste muurstickers en tuindoeken, en nu komt daar ook nog eens hippe zwart-wit postercollectie bij. Stuk voor stuk opvallende posters met aansprekende teksten in leuke designs. Ga bijvoorbeeld voor een positieve quote in de woonkamer, een leuk gedichtje in de hal of voor een lieve tekst in de babykamer. Dream big, little one!


Inspirerende posters
Voor de nieuwste collectie heeft Topmuurstickers de leukste citaten, gezegdes en motto’s verzameld en omgetoverd tot prachtige posters. De teksten komen uitstekend tot hun recht op de hippe posters in zwart-wit. De posters zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, van A4 tot A0 (80 x 119 cm), en worden op maat geproduceerd. Geef de poster een leuk plekje in een lijstje, aan een gekleurd touwtje of met washi-tape aan de muur en laat je iedere dag weer inspireren!


Muur met structuur
Als je de kamer graag wilt opvrolijken met een muursticker maar een muur hebt met reliëf, moet je helaas op zoek naar een ander alternatief. De meeste muurstickers zijn namelijk alleen geschikt voor gladde muren. Topmuurstickers heeft hiervoor nu een geweldig initiatief bedacht; namelijk speciale sjablonen waarmee je op vrijwel elke ondergrond een muurtekst of afbeelding kunt plaatsen! Breng het sjabloon aan op de gewenste plek, gebruik verf of een spuitbus om het sjabloon ‘in te kleuren’ en voilà, de tekst of afbeelding blijft achter! Een ideale oplossing voor wie spachtelputz muren of glasvezelbehang heeft en toch graag een mooie tekst of afbeelding als wanddecoratie zou willen!