donderdag 16 juni 2016

Speelse commodes, hippe kussens en Zweeds design

Hippe kussens en dierenkoppen, commodes met authentieke houtnerven en handige opbergzakken van het Zweedse merk Tellkiddo: webwinkel Kinderkamer in Stijl is er opnieuw in geslaagd echte eyecatchers toe te voegen aan het assortiment. Van dekbedovertrek met minimalistische berenprint tot handgemaakte schapenkop met mooie details in festivalstijl: stuk voor stuk bijzondere items voor de leukste kinderkamers!


Zweeds design van Tellkiddo
Goed nieuws voor liefhebbers van Scandinavische ontwerpen: Kinderkamer in Stijl heeft het Zweedse merk Tellkiddo toegevoegd aan haar assortiment! Rondslingerend speelgoed en eenzame knuffels krijgen een vaste plek in een stoffen of papieren opbergzak met stijlvolle print. Eenmaal in vorm gebracht zijn de zakken echte design objecten in elke kamer! En hoe leuk is het matchende dekbedovertrek met berenprint? Op het kussensloop staat het gezicht van de beer: aan de ene kant met de oogjes open en aan de andere kant met de oogjes dicht. Welterusten!


Prachtige kussens en vilten dierenkoppen
In een kinderkamer mag een kussen natuurlijk niet ontbreken. Om mee te knuffelen, lekker tegen aan te kruipen of als decoratie. Geïnspireerd op de Scandinavische bossen ontwierp Fine Little Day een serie prachtige kussenhoezen van organisch katoen met minimalistisch design. Ook leuk zijn de stoere kussens van Minimel, met de hand gestikt in Frankrijk en gemaakt van linnen en katoen. Voor dierenliefhebbers zijn de nieuwste creaties van Sew Heart Felt een aanrader: prachtig afgewerkte dierenkoppen van biologische materialen, met veel liefde gemaakt in Nepal.


Speelse commodes van massief hout
Dat ook Nederlandse ontwerpen absoluut een plekje verdienen in de moderne baby- en kinderkamer bewijst Kinderkamer in Stijl met de Camilla Collection, haar eigen meubelmerk met puur houten kindermeubelen. Nieuw in de collectie is de speelse commode Lova, gemaakt van massief hout volgens traditionele Hollandse ambacht. In de kastdeuren zit een uitsnede in de vorm van een ster of hart. In het natuurhout komen de authentieke nerven terug, wat de commode een levendige uitstraling geeft. Ook fijn is de werkhoogte van 92 cm, waardoor je je kleintje kunt verschonen zonder je rug of nek te belasten. Een heerlijke musthave commode van Dutch design!


Over Kinderkamer in Stijl
Kinderkamer in Stijl is hét online warenhuis voor de baby- en kinderkamer. Bijzondere items van de hoogste kwaliteit, scherpe prijzen en de beste service: Kinderkamer in Stijl biedt zowel in haar webshop als in haar showroom in Almere een zeer prettige winkelervaring. Meubels en bestellingen vanaf 30 euro worden gratis thuisbezorgd. Bekijk het complete assortiment op www.kinderkamerinstijl.nl.

Meer kinderkamer inrichten tips en trends vind je op Wonenonline.nl