vrijdag 10 juni 2016

Verdwalen in Woonmall Villa ArenA, het kan in juni!

Je kunt in juni komen verdwalen en genieten van al het moois dat Villa ArenA te bieden heeft op meubelgebied, maar nu ook letterlijk in een heus doolhof. Samen met IXXI Design is een doolhof gemaakt waar twee scenes uit de nieuwe Alice in Wonderland film te vinden zijn. Als je aan Alice denkt denk je aan avontuur en dat kun je vinden in het atrium van Woonmall Villa ArenA (Amsterdam). Maak een foto met de filmsettings en maak ook nog eens kans op één van de tien IXXI’s van 1X1 meter!

Het unieke doolhof (ruim 12 x 10 meter) daagt met zijn hoeken en (doodlopende) gangen je uit om op zoek te gaan naar twee erin verstopte foto-settings. Deze komen uit de film Alice Through te Looking Glass. Wie een setting vindt én hiervan een leuke/gekke/originele foto maakt, maakt kans op een leuke prijs.


IXXI muur-design naar keuze winnen
Maak kans op één van de IXXI muur-designs. Doe dit door je foto(s) te delen en Woonmall Villa ArenA te taggen op de Facebookpagina of op Instagram (tag villa_arena) en gebruik #aliceinvillaarena. De te winnen designs zijn één vierkante meter groot. Onder de inzenders worden 10 muur-designs verloot. Begin juli krijgen de winnaars bericht.

Over IXXI
IXXI-design is door drie Nederlandse ontwerpers opgezet: Eric Sloot, Paulien Berendsen en Roel Vaessen. Met hun vernieuwende interieurproduct wilden zij eindeloze mogelijkheden bieden in wanddecoratie. Dat is hen gelukt. Ze werden genomineerd voor de Dutch Design Awards. En het publiek en vele landen pakte het idee snel op. Iedereen kan nu een prachtige vergroting of collage maken met elke gewenste afbeelding of formaat. Mensen loaden hun eigen foto’s up, of ze kiezen uit de collectie van IXXI. Na enkele dagen bezorgt IXXI hen het muur-design klik-en-klaar thuis. IXXI werkt o.a. samen met partners als het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum, Disney en Getty Images. Dit resulteert in een hoogwaardige collectie. Kijk voor meer informatie op: www.ixxidesign.com.