zondag 5 juni 2016

Verwarmde kussens voor de koele zomeravonden in je tuin!

Heerlijk lang borrelen in je tuin of op je balkon wanneer de avonden weer wat koeler worden! Bij nofruit kan je tegenwoordig je zelf ontworpen maatkussens voorzien van Sit & Heat: het innovatieve verwarmingssysteem wat is ingebouwd in jouw unieke kussen. Elke zitplaats heeft een eigen bedieningsknop met drie verschillende warmtegraden. Zo kan je zelf bepalen hoe warm je het wil hebben!

Sit & Heat verbruikt minder dan € 0.01 cent per uur en wanneer je opstaat schakelt het warmtesysteem vanzelf uit. Een stuk energiezuiniger dan andere terrasverwarmers! Ben je benieuwd hoe de warmte van Sit & Heat voelt? We hebben al aardig wat horeca terrassen voorzien van de verwarmde kussens van Sit & Heat.  


Nofruit, speciaal door jou
Bij nofruit ontwerp je online zelf producten voor je interieur, wij maken het op maat en bezorgen het bij je thuis. Wij helpen jou een bijzondere wereld te creëren met producten die niemand anders heeft, omdat je ze zelf hebt bedacht waardoor ze een unieke en persoonlijke waarde krijgen. Nofruit, dé plek om jouw unieke product te creëren.

Sit & Heat
Sit & Heat is in 2009 ontstaan vanuit de vraag van het voormalige ministerie van VROM die de wens had om alle energieslurpende heaters af te schaffen. Jorg Rijkschroeff kwam met het idee Sit & Heat en kreeg van VROM alle ruimte om dit product te ontwikkelen. Het blijkt een succes te zijn! Sit & Heat heeft al enkele awards in de wacht gesleept zoals de Jan Terlouw Innovatieprijs en Shell LifeWIRE. In 2016 sluit Sit & Heat met nofruit een exclusieve samenwerking voor het aanbieden van verwarmde maatkussens via www.maatkussens.nl/samenstellen/sit-and-heat