zondag 17 juli 2016

New Colors Dutchtub

Wil je liever een van de 'oude' kleuren? Die blijven verkrijgbaar als Special Color.

Met de Dutchtub Original van Weltevree kun je altijd en op ieder moment genieten van een warm bad in de buitenlucht. In het bad is meer dan genoeg ruimte voor 4 personen, dus perfect om een avond in luxe te ontspannen met vrienden!

Weltevree Dutch Original
De Dutchtub is een Nederlands design en is zowel sober als luxe en decadent. Het unieke design is zo vormgegeven dat er meer dan genoeg ruimte is voor vier personen. De kuip is gemaakt van stevig glasfiber polyester wat het bad super stevig en duurzaam maakt. Daarnaast hij is lichtgewicht en kun je hem zelfs vervoeren op het dak van je auto!Uniek en makkelijk in gebruik
De Dutchtub werkt eigenlijk heel eenvoudig, je hebt alleen maar houtblokken, water en lucifers nodig. Je vult de Dutchtub eenvoudig door een tuinslang te koppelen aan de turbo valve en vervolgens plaats je het hout in het stookmandje van de roestvrijstalen spiraal, zodat je eenvoudig een vuurtje kunt maken. Het stookmandje verwarmt vervolgens de spiraal waardoor het water in de spiraal vanzelf ook warm zal worden. Het warme water zal opstijgen en zo bovenin het bad terecht komen, het koude water op de bodem zal vervolgens de spiraal instromen zodat er een natuurlijke circulatie ontstaat. Een uniek en natuurlijk concept waarmee je de tub zo lang warm kunt houden als je zelf wilt.


Origineel en compleet
De Dutchtub biedt ruimte aan vier personen en de bolvormige bodem maakt dat de tub comfortabel zit. Elke Dutchtub is handgemaakt in Nederland en uniek genummerd.De Dutchtub wordt bovendien zeer compleet geleverd met een cover om het bad snel te laten verwarmen, een stookmandje en een speciale wok die de warmte van het vuur in de spiraal houdt. En hadden we al gezegd dat je hier ook eten in klaar kunt maken?


Om het bad eenvoudig te vullen is de Loveseat voorzien van een Turbo valve: een tuinslang aansluiting onder aan de spiraal. Zo gaat het water uit de tuinslang direct de spiraal in waardoor je tub snel gevuld is met warm water!  


Energie
De Dutchtub Original is volledig houtgestookt en werkt goed op standaard brandhout. Om de Loveseat op een temperatuur van 38°C te krijgen heb je een zak brandhout nodig, en het duurt ongeveer 1,5 uur. Om het bad vervolgens zo'n 4 uur op temperatuur te houden heb je nog eens een zak brandhout nodig. Let op: de benodigde tijd en energie die nodig is voor het verwarmen van de Dutchtub is afhankelijk van de omgevingstemperatuur en de temperatuur van het water.


Weltevree Dutchtub Wood
De Wood Dutchtub is een echte klassieker. Hij is helemaal afgewerkt met Platohout voor een duurzame uitstraling en de kuip zit heerlijk comfortabel! De Dutchtub Wood heeft een ruime inhoud van 650 liter en er is meer dan genoeg ruimte voor vier personen. Bovendien is hij lichtgewicht en daardoor gemakkelijk met twee personen op een aanhanger te tillen.