zaterdag 16 juli 2016

SMEG laat je slowjuicen in stijl

Slowjuicen, de trend waarbij fruit en groenten langzaam geperst worden om zo maximaal te genieten van smaak met behoud van voedingsstoffen, krijgt een nieuw gezicht met de SMEG Slowjuicer SJF01. Deze stijlvolle Slowjuicer is een statement in elke keuken, waarbij terug wordt geblikt naar design uit de jaren ’50.


Slowjuicen deed haar intrede in 2015 als reactie op het snelle eten en drinken. Mensen nemen tegenwoordig graag de tijd om eten en drinken voor te bereiden en letten daarbij vooral op het behoud van voedingsstoffen. De SMEG slowjuicer perst het sap op langzame snelheid en scheidt het van het pulp, waardoor veruit de meeste smaak, vitaminen, mineralen en enzymen behouden blijven. De Slowjuicer perst met groot gemak combinaties van fruit, groenten, kruiden en noten voor de meest uiteenlopende gezonde sapjes. De SJF01 is niet alleen erg functioneel, maar ook nog eens prachtig qua design.

De SJF01 is leverbaar in vier kleuren: zwart, crème, rood en pastelblauw. Het materiaal van de hoofdunit en de stamper is van hoogwaardig kunststof. Het sapfilter is gemaakt van roestvrijstaal en dus makkelijk schoon te maken.


Zin in een vers glas sap? Je kunt de sapconcentratie helemaal naar eigen smaak instellen. De Slowjuicer heeft een sap opvangkamer voor 500 ml, dus voldoende voor drie glaasjes supervers sap. De SJF01 wordt geleverd met 2 soorten filters, 1 stamper, een sapkan van 1 liter, een opvangbak voor het pulp, 2 schoonmaakborstels en een handig receptenboekje.