maandag 4 juli 2016

StoryTiles x Westwing

Onze nieuwe samenwerking is zó uniek, die kan op een tegeltje. Sterker nog, zij staat op een tegeltje! En wel op de ambachtelijke Hollandse StoryTiles van beeldend kunstenaar Marga van Oers. Eerder ging deze inspirerende designer al samenwerkingen aan met het Rijksmuseum en het Van Gogh museum. En nu dus met Westwing!


Share the love
Speciaal voor de members van Westwing ontwierp Van Oers drie collector items: StoryTiles met als thema ‘share the love’ en ‘meubels’. “Ik wil dat elke tegel zijn eigen verhaal vertelt, maar vond het tegelijkertijd belangrijk dat de tegels als serie bij elkaar zouden passen. In het ontwerp is steeds met verschillende steensoorten gespeeld, waardoor ze een rustiek karakter hebben”, vertelt de ontwerpster. Op de StoryTiles zijn kinderen te zien die op avontuur zijn in een wereld vol meubels. Ook komt de turquoise Westwingkleur duidelijk terug. Prachtig als miniatuurverhaal aan de wand, maar natuurlijk ook in te metselen.  


Hoe werkt het?
Members verdienen bij Westwing al shoptegoed bij het aanbrengen van nieuwe leden die een aankoop doen. En daar komen nu nog eens deze uniek ontworpen StoryTiles, met een waarde van 25 euro per stuk, bovenop. Helemaal gratis! Het leukste van deze bijzondere samenwerking? Er is geen limiet. Hoe meer mensen via jou bij Westwing gaan shoppen, hoe meer StoryTiles je thuis ontvangt. Zo kun je alle drie de verhalen in huis halen. Zo wordt delen het leukste wat er is. Als dat geen tegeltjeswijsheid is! StoryTiles x Westwing gaat 4 juli van start. De actie loopt zolang de voorraad strekt.