vrijdag 8 juli 2016

Ultra Flat S, douchen in weelde

Als badkamerspecialist blijft Ideal Standard inzetten op innovatie. Zo kennen de populaire douchebakken in acryl nu een duurzaam vervolg in mineraalcomposiet. Dit materiaal kan heel wat troeven uitspelen en maakt van Ultra Flat S een douchebeleving van formaat.


Mineraalcomposiet is een vrij nieuw materiaal, een combinatie van gegoten mineraalmarmer en hars. Ideal Standard werkt de douchebakken Ultra Flat S af met een gekleurde gelcoating, 1 mm dik, met reliëf. Deze coating is erg sterk – hij wordt ook voor zeilboten gebruikt – en maakt de steenstructuur nog duurzamer. De reliëfstructuur beperkt daarbij het risico op uitglijden.


Met een hoogte van amper 30 mm doet de collectie Ultra Flat S haar naam alle eer aan. Tel daarbij een fijne inox afdekkap en je weet dat de douchebakken heel elegant ogen. Met 20 verschillende afmetingen en 2 vormen (vierkantig, rechthoekig) is Ultra Flat S ook inpasbaar in elke badkamer: van de grootste afmeting (180 x 90 cm) tot het kleinste model (80 x 80 cm). De plaats van de afvoer is afhankelijk van de grootte van de gekozen douchebak maar staat nooit in het midden zodat je ongestoord kan douchen. Een afwijkende afmeting of een speciale uitsnijding nodig? Ook dan kan Ultra Flat S professioneel ingekort worden.


Ideal Standard brengt Ultra Flat S uit in 5 trendy kleuren. Fans van een lichte, pure badkamer kunnen zich vinden in tijdloos wit, een zandkleur of grijze betonlook. Mag het wat gedurfder, dan kies je voor een douchebak in meer donkere tinten zoals diep mokkabruin of zwart. Ultra Flat S kan je ‘floor even’ of in opbouw installeren.