dinsdag 2 augustus 2016

Kekke tentjes

Wij zijn dol op tentjes, en al helemaal deze superoriginele versies... Heb jij je tentje nog niet in huis lees dan snel even verder want deze tentjes zijn LEUK!

Tweepersoons tent met gras print
Het gras is altijd groener met deze Fieldcandy tent Gras. De buitentent valt nauwelijks op in het weiland, want deze heeft een digitale print van gras. De gras tent is super origineel: als je hiermee een festivalcamping op komt stappen, dan weet je zeker dat je opvalt. Daarnaast is de gras tent ook een stuk makkelijker te herkennen tussen alle andere - nagenoeg dezelfde - tentjes. Deze ruime tent is geschikt voor twee personen, dus je kunt lekker je geliefde de draagtas met de tent erin laten sjouwen. Dan kun jij je druk maken over het beste plekje op de camping. De tent is 100% waterproof, dus je hoeft je niet druk te maken om natte kleding. De binnentent is 2,4 meter lang, 1,5 meter breed en 1,3 meter hoog.
Tweepersoons tent die eruit ziet als een watermeloen
Geef het maar eerlijk toe: als iemand jou tijdens een optreden op een festival vertelt dat ‘ie in een watermeloen slaapt, denk je waarschijnlijk dat ‘ie iets teveel heeft gedronken. Geen wonder, want wie past er nou in een watermeloen? Nou, jij. Met je partner ook nog. De Fieldcandy tent met watermeloen design ziet eruit als een schijf watermeloen en is geschikt voor twee personen. Met de opvallende digitale print weet je zeker dat je eenvoudig je tent kunt terugvinden op een overvolle camping. De binnentent is 2,4 meter lang, 1,5 meter breed en 1,3 meter hoog. De tent zet je op in minder dan vijf minuten.
Tweepersoons tent in de vorm van een boek
Lees je altijd graag nog even voor je gaat slapen? Dan is deze Fieldcandy tent Boek echt wat voor jou. De unieke tent heeft de vorm van een boek wat op zijn zijde staat. Hij is blauw en op de kaft staat ‘the natural world’. Deze tweepersoonstent is niet alleen heel origineel, maar ook geschikt voor alle seizoenen. Je kunt er dus het hele jaar rond van genieten. De Boek tent is 100% waterproof en heeft een ingenaaid grondzeil. Door de ademende binnentent wordt de condensvorming verminderd en blijft de tent lekker koel. En dat is wel zo fijn als je gaat kamperen in Zuid-Europa. Bang dat de zon je tent beschadigd hoef je niet te zijn: de UPF50+ bescherming zorgt ervoor dat de digitale print mooi blijft. De binnentent is 2,4 meter lang, 1,5 meter breed en 1,3 meter hoog.Tweepersoons tent met print van de Melkweg
Met een originele tent zoals deze spectaculaire Ruimte tent van Fieldcandy ben je je tent nooit meer kwijt. De Ruimte tent ziet eruit als de Melkweg en is lekker opvallend door de mooie kleuren. Wedden dat niemand op je favoriete festival ook in deze tent slaapt? Zelfs na een hele dag dansen, zoeken in het donker en na een aantal drankjes weet je je Space tent prima terug te vinden. En dan kun je genieten van een droge, koele nacht. Samen met je geliefde, want de tent is geschikt voor twee personen. De tent is 100% waterproof en eenvoudig, binnen vijf minuten, op te zetten. Hij is gemaakt van polyester en de galaxy print is digitaal geprint, zodat hij niet vervaagd. De binnentent is 2,4 meter lang, 1,5 meter breed en 1,3 meter hoog.