dinsdag 23 augustus 2016

Unica Comfort: dé handige glijstang voor project en privé

Praktisch, robuust, comfortabel én stijlvol design in één

Hansgrohe introduceert de Unica Comfort glijstang, die thuishoort in iedere badkamer. Want deze glijstang is niet alleen een lust voor het oog, maar biedt uitgebreide gebruiksmogelijkheden.

De Unica Comfort glijstang is uit één stuk vervaardigd van massief verchroomd messing. De stang is maar liefst 25 mm dik, waardoor deze heel robuust en stevig is en dankzij de metalen wandsteunen zit deze trekvast op de muur. Daardoor is deze glijstang meteen ook geschikt als wandsteun voor de gebruiker die zich tijdens het douchen ook graag even vast wil houden. Ideaal voor jong en oud!Het schuifstuk met douchehouder is eveneens gemaakt van verchroomd metaal en is 90° instelbaar en draait naar links en rechts en kan traploos omhoog en omlaag geschoven worden. Een meedraaiende wartel aan de douchezijde van de doucheslang gaat verdraaien van de doucheslang tegen.

Als extra bonus kan aan de glijstang een planchet van wit kunststof gehangen worden, waardoor er ruimte ontstaat voor douchebenodigdheden en het comfort dus heel eenvoudig verder uitgebreid kan worden.

De Unica Comfort glijstang is verkrijgbaar in vele varianten, met naar keuze de planchet/wandsteun links of rechts, in een lengte van 110, 90 of 65 cm en in chroom, of wit/chroom. Met de Raindance Select S 120 3 jet handdouche kan de gebruiker tevens met één druk op de Select-knop tussen de drie straalsoorten Rain (krachtige regen), RainAir (zachte, volle druppels) en Whirl (masserend). U kunt zelf kiezen met welke thermostaat of douchekraan u Unica Comfort wilt combineren, bijvoorbeeld met de nieuwe Ecostat 1001 CL thermostaat. Deze thermostaat is voorzien van metalen grepen en heeft zowel een temperatuur- als volumebegrenzing.

Dankzij de vele varianten en toepassingsmogelijkheden, biedt Unica Comfort de perfecte oplossing in de badkamers waar elegante en robuuste doucheproducten zeer gewenst zijn. Bijvoorbeeld in projectmatige badkamers in de hotelbranche of in privé-badkamers, bijvoorbeeld voor een snelle renovatie of bij nieuwbouw.

Voor meer Hansgrohe kranen en douches kijk ook eens op Wonenonline.nl