dinsdag 6 september 2016

De nieuwe collectie van kidsware – van vilten slingers tot originele kasthangers

Een stoere slinger met tipi's en veren, een wolk kasthanger met druppels, een kaarthanger met vilten wolk: met de nieuwe collectie van Kidsware creëer je een hippe kinderkamer in een handomdraai. Dé manier om een saaie baby- of kinderkamer eenvoudig om te toveren in een unieke kamer om trots op te zijn, zowel voor jongens als meisjes!


Slingers van vilt
Boven het ledikantje, aan de commode of onder een wandplankje: voor de vilten slingers van Kidsware is altijd wel een plekje te vinden! Zo past de nieuwe slinger met zwarte bergen en witte toppen perfect in een zwart-wit gestylde kamer, wordt een meisjeskamer extra zoet met een prachtige lichtroze wolkjesslinger en mag een vilten slinger met tipi’s en veren natuurlijk niet ontbreken in een stoere indianenkamer. Met deze originele blikvangers van Kidsware creëer je een gezellige sfeer in elke kinderkamer!


Kaart- en kasthangers
Een saaie kledingkast krijgt een compleet nieuwe look met een leuke kasthanger, bijvoorbeeld met een vilten wolk of een houten eland. Ook mooi aan het voeteneind van een bedje, aan de muur of op de deur. Een kaart of foto leuk ophangen? Kijk dan eens bij de kaarthangers, verkrijgbaar in verschillende designs met houten kralen en een klemmetje. Zo is er een hanger met een zwart wolkje van vilt waar een witte plus op is genaaid. Superstoer en leuk te combineren met een witte kaart met een opvallende tekst in de kleur zwart! Wil je toch meer kleur, dan zijn de wolkjes kaarthangers ook verkrijgbaar in wit, lichtroze, lichtgrijs en mint. Of wordt het toch de schattige kaarthanger met het mintgroene ijsje of de onweerstaanbare panda? Ai, dat wordt nog moeilijk kiezen!


Over Kidsware
Vol passie en enthousiasme worden de leukste items voor baby- en kinderkamers bedacht en gecreëerd door Natascha Maks. De producten van het label Kidsware worden stuk voor stuk in Nijmegen met de hand gemaakt. Natascha besteedt vele uren aan het maken van onder meer slingers, kapstokken, lampen, spiegels, letterhangers, kaarthangers en memoborden. Een ideaal adresje voor betoverend mooie baby- en kinderkamers! Bekijk het complete assortiment op www.kids-ware.nl.

Voor meer kinderkamer inrichten tips en trends kijk ook eens op Wonenonline.nl