zaterdag 17 september 2016

Ikea categoriewinnaar wonen bij ‘beste winkelketen’ verkiezing

Bij de uitreiking van de publieksprijzen ABN AMRO Beste Winkelketen van Nederland 2016 kwam IKEA als winnaar uit de bus in de categorie Wonen. In de afgelopen maanden hebben ruim 277.000 consumenten meer dan 400 retailers beoordeeld. De breedte van het assortiment alsmede goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs spelen in de boordeling door het publiek een belangrijke rol. Dankzij winst in de categorie Wonen is IKEA tevens kanshebber voor de titel ‘Beste Winkelketen van Nederland 2016’.


Lena Herder, Country Retail Manager IKEA Nederland zegt: “Namens alle 5.500 medewerkers van IKEA Nederland wil ik iedereen die gestemd heeft hartelijk bedanken. Wat is er mooier dan verkozen te worden tot categoriewinnaar Wonen door de mensen waar wij het uiteindelijk allemaal voor doen? Bij IKEA zijn we altijd nieuwsgierig naar het leven thuis. We gaan jaarlijks bij duizenden mensen op huisbezoek om te kijken hoe ze wonen en waar ze behoefte aan hebben. Die kennis over het leven thuis vertalen onze designers vervolgens naar goed ontworpen nieuwe producten en collecties, tegen een zo laag mogelijke prijs zodat zoveel mogelijk mensen in staat zijn om ze te kopen.”
Retailer of the Year Gala
Tot 27 oktober kan iedereen via www.bestewinkelketen.nl stemmen op de categoriewinnaars die nu strijden voor de titel ‘Beste Winkelketen van Nederland 2016’. Ook voor de Webshop Awards 2016 kunnen consumenten nu opnieuw hun stem uitbrengen op www.webshop-awards.nl. De overall winnaars worden bekendgemaakt tijdens het ABN AMRO Retailer of the Year Gala op donderdag 27 oktober 2016.