dinsdag 13 september 2016

LG Styler: Kracht van stoom frist kleding op en verwijdert kreukels

Stoomsysteem verwijdert geurtjes, kreukels en bacteriën
Een bekend fenomeen voor de stijlvolle pak- en colbert drager: vouwen en geurtjes waardoor je kleding smacht naar een opfrisbeurt. De wasmachine is niet geschikt voor delicate kleding en chemisch reinigen is alleen nodig bij echte vlekken. De LG Styler biedt de oplossing. Dit stoomsysteem is ontworpen om kleding eenvoudig op te frissen. Na een zware dag of juist vóór een afspraak hang je je jasje, overhemd of broek in de Styler en in een mum van tijd is deze weer volledig fris en kreukvrij en klaar om te dragen.

De LG Styler is de oplossing voor kleding die speciale verzorging nodig heeft, zoals pakken en jassen, of kleding gemaakt van wol of zijde. Met de Styler maakt LG het leven van de gebruiker een stuk gemakkelijker. De TrueSteam(TM) technologie verwijdert meer dan 99,9% van de bacteriën die op kleding, hoeden en sjaals zitten, en hiermee geurtjes. De kleding wordt niet beschadigd, omdat er geen agressieve chemicaliën worden gebruikt. Door middel van stoom en een slimme beweging van de kledinghangers worden kreukels verwijderd.


In de LG Styler is ruimte voor drie items per programma, bijvoorbeeld een jasje, jurk en overhemd. Ook is de Styler uitgerust met een handige functie in de deur, de ‘Broekpers’, waarbij de perfecte vouw in de broek gestoomd wordt. Kreukels worden tegelijk uit de broek gestoomd.

Walk-in closet
De kast is ideaal als aanvulling op de wasmachine en droger om delicate kleding op te frissen zonder deze te wassen of chemisch te laten reinigen. De LG Styler, die zeer stil in gebruik is, heeft een slank design en past hierdoor goed in de slaapkamer of kan gemakkelijk in de walk-in closet worden ingebouwd. Maar ook op kantoor en in een restaurant of hotel is de kast een eye-catcher. De LG Styler is vanaf medio september als eerste verkrijgbaar via wehkamp.nl in twee kleuren. De adviesprijs is 2.199 euro.

Technologie en huishouden
LG is op gebied van huishoudapparatuur de grootste aanbieder ter wereld en besteedt dan ook veel aandacht aan onderzoek en ontwikkeling. Hieruit is TrueSteam™ ontstaan, LG’s steam spray technologie die kleding reinigt met stoom. Deze innovatieve technologie zit ook in de Styler. Met één druk op de knop wordt er direct hete stoom op de kleren gespoten, waardoor meer dan 99,9% van de bacteriën worden gedood.