zaterdag 17 september 2016

Nieuwe fraaie Coral schoonloopmatten houden tot 95 procent vuil en vocht tegen

Wel de pret, niet de prut
Forbo introduceert deze maand een nieuwe collectie Coral entreematten die bewezen tot 95 procent van het vuil en vocht tegenhoudt. Dit betekent dat de kinderen lekker buiten kunnen ravotten, maar dat u niet de hele dag staat schoon te maken. Bovendien blijven uw vloeren langer mooi. De collectie is daarnaast fraai en leverbaar in nieuwe kleuren zoals een helder blauw, dieppaars en sprekend turquoise, en verschillende texturen en designs; van neutrale tot meer uitgesproken tinten en van subtiel tot wat meer gemêleerd. Dus er is altijd een mooie match met uw vloer of het nu gaat om hout, steen, linoleum, PVC of bijvoorbeeld een gietvloer. Als u nu een Coral mat koopt, maakt u bovendien kans op een gratis schoonmaakhulp.


Het nieuwe Coral is volledig ftalaatvrij. Forbo heeft de weekmaker, die mogelijk schadelijk zou kunnen zijn voor de gezondheid van kinderen, vervangen door een variant met een gezond profiel. Forbo versterkt hiermee haar nummer één positie op de wereldmarkt als het gaat om gezonde vloeren.




Een ander voordeel is dat de Coral matten duurzaam zijn. Zo gaan ze veel langer mee dan andere matten. Forbo biedt een garantie van maar liefst 5 jaar op elke Coral mat. Het product wordt daarnaast deels gemaakt van gerecyclede visnetten en Pet-flessen, en dat volledig met groene stroom. Bovendien leveren zowel de productie als de installatie heel weinig afval op.


De collectie is beschikbaar in diverse kwaliteiten. Zo houdt Classic vocht goed vast, pakt Brush vocht en vuil aan en is het nieuwe Coral ook leverbaar in Duo (de extra effectieve mat), Luxe (voor een chique entree) en Welcome (de meest duurzame mat). Alle vloeren worden geproduceerd en ontworpen in Nederland. Zo weet u zeker dat u een oer-Hollands kwaliteitsproduct in huis haalt. Voor veel meer informatie, ook over de winactie, zie http://www.lovelife-forbo.nl/coral.