vrijdag 9 september 2016

Raamtekening verrijkt Nederland met creatieve raamkunst

Een nieuw merk heeft dit jaar zijn intrede op de Nederlandse markt gedaan: Raamtekening. Met, zoals de naam al een beetje verklapt, tal van kant-en-klaar ontwerpen voor raamschilderingen. Het concept is simpel: bestel een sjabloon via de website, print ‘m uit, plak het op een raam en trek de tekening over met krijtstift. Et voilà. Zo geef je elke kamer met weinig moeite een hele nieuwe look.


Blikvanger
Maak van elk raam een ware blikvanger met Raamtekening. Het merk heeft een grote variëteit aan ontwerpen en thema’s. Denk aan geboorte aankondigen, vrolijke sjablonen voor kinderen, trouwtekeningen en versieringen voor feesten. Maar ook ‘tijdloze’ ontwerpen, zoals: planten, bloemen en inspirerende teksten.


Elk sjabloon is verkrijgbaar in vijf maten. De raamdecoratie is daardoor geschikt voor vrijwel elke plek. Thuis, maar ook in een klaslokaal of winkel. En iedereen kan zich er creatief mee uitleven: jong, oud. Zelfs als je twee linkerhanden hebt. Extra handig: met een natte spons is de tekening zo verdwenen, waardoor het mogelijk is om regelmatig af te wisselen.


Raamtekening
Ontwerper Anke van der Meer tekende op het evenement Flavourites Live voor de lol op ramen. Tot grote enthousiasme van veel voorbijgangers, die haar massaal vroegen hoe zij dát zelf konden doen. Snel daarna was Raamtekening geboren. Een webshop die Anke, als ontwerper beter bekend als ankepanke, steeds verder uitbreidt met nieuwe sjablonen, tutorials en handige tips.

Meer informatie: www.raamtekening.nl