dinsdag 11 oktober 2016

BETTE wastafels: geven allure aan elke badruimte

Naast de bijzondere ligbaden biedt BETTE een groot assortiment wastafels, die samen met de ligbaden en meubels inzetbaar zijn, maar ook individueel. In een puristisch rechtlijnige vormgeving, sierlijk rond, strak of schaalvormig. Uniek zijn de vrijstaande modellen, zoals de sculpturale series BETTEART Monolith, BETTEBOWL en BETTEONE. En de zeer karakteristieke wastafel die wordt gedragen door een open stalen frame van de modelreeks BETTELUX SHAPE. Bij de meeste series kunt u kiezen uit diverse varianten voor op-, in- en onderbouw en modellen voor aan de wand. In een enkele of dubbele uitvoering. Wat BETTE bovendien bijzonder maakt is het pallet van vele glanskleuren. Bovendien kunt u een extra accent creëren met een bijzondere matkleur uit de exclusieve kleurencollectie. Deze matkleuren harmoniëren perfect met de huidige tegeltrends. Daarbij hebben alle wastafels één ding gemeen: ze zijn gemaakt van geëmailleerd titaniumstaal, dat garant staat voor duurzaamheid en een lange levensduur. Dus ook ideaal voor openbare sanitaire ruimten.


Meesterlijk design zonder naden
Omdat BETTE niet alleen functionele wastafels, maar bovendien architectonische objecten vervaardigd, zijn de meeste wastafels ontworpen door Schmiddem Design. Zij weten het ontwerp tot in de kleinste details te verfijnen en markante objecten te creëren. Daarna produceert BETTE ze op een meesterlijke wijze, alsof ze uit één stuk zijn gemaakt. Zonder lelijke naden, waarin zich vuil en bacteriën kunnen nestelen.


Duurzaam voor lange levensduur
Voor duurzame badkamerarchitectuur en een lange levensduur, vervaardigd BETTE de wastafels al meer dan 60 jaar van natuurlijke grondstoffen. Zoals titaniumstaal voor de basisvorm en voor het speciale glazuur (emaille): gemalen glas, kwartszand, ertsen en borax. Op het glasharde en poriënvrije oppervlak van het glazuur hebben vuil en bacteriën geen kans. Een duidelijk voordeel tegenover kunststof. Daarnaast is het emaille kras- en slagvast, bestand tegen chemicaliën, zoals cosmetica en verzorgingsproducten (zelfs nagellakremover) en het is niet brandbaar en bestand tegen brandende kaarsen. Al deze voordelen zorgen ervoor dat het oppervlak zijn briljante glans en kleurechtheid behoudt, zelfs na vele jaren. Niet zomaar geeft BETTE 30 jaar garantie!


Ecologisch gecertificeerd
Als producerend bedrijf heeft BETTE oog voor het totaalbeeld. De ecologische kwaliteit van de BETTE producten is gecertificeerd door een Environmental Product Declaration (EPD) van het Institut Bauen und Umwelt e.V. Deze EPD voldoet aan de ISO-norm 14025.


 Gratis woonbrochures