vrijdag 14 oktober 2016

Brabantia introduceert newIcon pedaalemmer


Kleuren zijn een cadeautje van de natuur. En lifestylemerk Brabantia maakt er met de newIcon pedaalemmer een extra mooi presentje van, voor jou én voor Moeder Aarde. Deze nieuwe, duurzame pedaalemmer is er in 3 nieuwe, frisse natuurkleuren: Daisy Yellow, Clay Pink en Moss Green. Door er een te kopen, steun je bovendien The Ocean Cleanup en hun missie om de oceanen vrij van plastic te maken.Nieuwe kleuren
Wij vinden dat praktisch ook mooi moet zijn. Daarom hebben we voor de newIcon 3 nieuwe kleuren toegevoegd aan onze collectie, waardoor je er nu 13 hebt om uit te kiezen. Het rustgevende Moss Green, subtiele Clay Pink en vrolijke Daisy Yellow passen precies bij de nieuwste trends die vooraanstaande trendwatchers voorspellen. Een newIcon pedaalemmer is dus de volgende stap in stijl, van badkamer of thuiskantoor tot keuken!

Een nieuw icoon
Brabantia’s newIcon pedaalemmers zijn niet alleen iconische schoonheden, ze zijn ook betrouwbare hulpjes in de huishouding. Stevig en altijd stabiel, dankzij hun anti-slip onderkant en anti-kantel blok. Dankzij de unieke soft-closure techniek sluit het deksel soepel en stil. En natuurlijk zijn newIcon pedaalemmers geurdicht en makkelijk te openen, te verplaatsen en schoon te houden. Van deze pedaalemmers heb je jaren probleemloos plezier, echt waar (voor je geld)!

Robert Engels, Category Manager Waste Management: 'Sinds 1953 hebben we meer dan 50 miljoen pedaalemmers gemaakt. Al die ervaring stoppen we nu in de NewIcon pedaalemmers. Een duurzame afvalemmer, met het beste design, gemak en prijs-kwaliteitverhouding. Onze beste afvalemmers ooit.'

Kleine footprint
We willen met onze producten niet alleen je huis, maar ook de wereld een beetje mooier maken. Daarom ontwerpen we altijd met hergebruik in gedachten. En met onze newIcon pedaalemmer gaan we nog een stap verder. Deze duurzame pedaalemmer bestaat ​​uit 40% hoogwaardige gerecyclede materialen. Na gebruik is 98% van de emmer en de verpakking recyclebaar. Bovendien doneren we voor elke verkochte newIcon pedaalemmer aan The Ocean Cleanup, een vernuftig systeem dat via stroming de oceanen opruimt. En wist je dat we in Nederland ook kleine initiatieven, zoals de plasticvissers van Plastic Whale, steunen? Mooi toch?

NewIcon pedaalemmers zijn er in een schattige 3- en 5-liter versie, een handig 12- of 20-liter maatje en een ruime 30-liter uitvoering. Ze zijn allemaal inclusief 10 jaar garantie en een probeerverpakking Brabantia PerfectFit afvalzakken – perfect passend en netjes uit het zicht.

Brabantia newIcon pedaalemmers zijn in oktober 2016 verkrijgbaar.

 Gratis woonbrochures