vrijdag 21 oktober 2016

Dé dekbedovertrek-trends voor najaar/winter 2016


Is jouw huis al winterproof? Nu het weer vroeg donker is en de temperatuur steeds verder daalt, is het hoog tijd voor cozy avonden onder de warme wol. Laat je inspireren voor een sfeervolle slaapkamer: wij hebben drie mooie dekbedovertrek-trends op een rij gezet.


Trend 1: Levensechte materialen
Riet, hout of toch wol? Schijn bedriegt, want het zijn toch echt katoenen dekbedovertrekken. Levensechte fotoprints van natuurlijke materialen staan dit seizoen centraal. Vooral wol is favoriet en dan met name de grofgebreide dessins. Je moet echt goed kijken, want vaak lijkt het net of je écht onder de wol ligt!


Trend 2: Puur natuur
Met deze rustgevende prints uit de natuur, zoals vogels, bloemen en prachtige langschappen, kom je helemaal tot rust. De dekbedovertrekken met okergouden accenten – de trendkleur van 2016 – zorgen daarbij voor een warme najaarssfeer in de slaapkamer.Trend 3: Kunstzinnig mooi
Wat nou levensecht? Soms heb je gewoon zin om lekker kunstzinnig met verf in de weer te gaan. Dat dachten de designers van deze dekbedovertrekken vast ook! In deze geaquarelleerde collectie van Essenza staat een prachtig kleurenpalet centraal.

Laat jezelf inspireren en bekijk alle dekbedovertrekken, nu met tot wel 50% korting

 Gratis woonbrochures