maandag 10 oktober 2016

Instamat introduceert de Kermi therm-x2 energiebesparende radiator
Milieuvriendelijk en energiezuinig verwarmen is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een belangrijke trend. Om aan de toenemende vraag naar energiebesparende radiatoren te voldoen, is Instamat Warmtetechniek BV een exclusieve samenwerking aangegaan met de Duitse fabrikant Kermi GmbH. Naast ons assortiment Instamat designradiatoren bieden wij nu ook de therm-x2 energiebesparende paneelradiatoren van Kermi aan. Deze radiatoren combineren een aantrekkelijk en hoogwaardig design met innovatieve energie-efficiënte technologie. De radiatoren zijn verkrijgbaar in vele maten en talrijke trendy kleurvariaties.

De gepatenteerde x2-technologie is mede ontwikkeld voor lage temperatuur systemen en is dus bij uitstek geschikt voor moderne, energiezuinige warmtebronnen zoals warmtepompen, hr-ketels en thermische zonne-energie. De therm-x2 paneelradiatoren leveren een energiebesparing tot 11% op. Bovendien is de opwarmtijd 25% korter ten opzichte van conventionele paneelradiatoren. Het gevoel van comfort hangt sterk af van de stralingswarmte van een radiator. Door de gepatenteerde x2-technologie is de gemiddelde oppervlaktetemperatuur van de frontplaat duidelijk hoger en geeft de therm-x2 radiator tot 100% meer stralingswarmte af.

De praktische aansluitmogelijkheden geven de therm-x2 radiatoren flexibiliteit bij de installatie, zowel bij nieuwbouw als bij renovatie. Een breed scala van verschillende soorten en maten en de meerdere aansluitmogelijkheden, bieden altijd de perfecte oplossing voor elke ruimte en iedere warmtebehoefte. Alle therm-x2 radiatoren worden in Duitsland geproduceerd en voeren met trots het predicaat ‘Made in Germany’.


Kermi GmbH
Het merk Kermi staat voor innovatieve oplossingen, trendsettend design, hoge kwaliteit, functionaliteit, comfort en betrouwbaarheid. Kermi is één van de Europese toonaangevende fabrikanten met betrekking tot oplossingen in het huis op het gebied van verwarmingssystemen. Tevens is Kermi marktleider op het vlak van paneelradiatoren in Duitsland. In Nederland zijn deze radiatoren exclusief verkrijgbaar bij Instamat Warmtetechniek BV.

Instamat Warmtetechniek BV
Instamat biedt een omvangrijk programma (design)radiatoren. Instamat denkt in oplossingen bij het toepassen van radiatoren in de badkamer, keuken, kantoor, huiskamers, als ook andere ruimtes binnenshuis. Instamat is de grootste leverancier van modern vormgegeven radiatoren voor de particuliere markt in Nederland. Instamat producten zijn verkrijgbaar bij installatiebedrijven, badkamerspeciaalzaken, sanitair specialisten en de professionele bouwmaterialenhandel.

 Gratis woonbrochures