maandag 17 oktober 2016

Kermi therm-x2® energiebesparende radiator


Milieuvriendelijk en energiezuinig verwarmen is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een belangrijke trend. Om aan de toenemende vraag naar energiebesparende radiatoren te voldoen, zijn wij een exclusieve samenwerking aangegaan met de Duitse fabrikant Kermi GmbH. Naast ons assortiment Instamat designradiatoren bieden wij nu ook de therm-x2 energiebesparende paneelradiatoren van Kermi aan.


Deze radiatoren combineren een aantrekkelijk en hoogwaardig design met innovatieve energie-efficiënte technologie. De radiatoren zijn verkrijgbaar in vele verschillende soorten en maten en talrijke trendy kleurvariaties. De gepatenteerde x2-technologie is mede ontwikkeld voor lage temperatuur systemen en is dus bij uitstek geschikt voor moderne, energiezuinige warmtebronnen zoals warmtepompen, hr-ketels en thermische zonne-energie. De therm-x2 paneelradiatoren leveren een energiebesparing tot 11% op. Bovendien is de opwarmtijd 25% korter ten opzichte van conventionele paneelradiatoren.

Het gevoel van comfort hangt sterk af van de stralingswarmte van een radiator. Door de gepatenteerde x2-technologie is de gemiddelde oppervlaktetemperatuur van de frontplaat duidelijk hoger en geeft de therm-x2 radiator tot 100% meer stralingswarmte af. De praktische aansluitmogelijkheden geven de therm-x2 radiatoren flexibiliteit bij de installatie, zowel bij nieuwbouw als bij renovatie.

 Gratis woonbrochures