dinsdag 18 oktober 2016

Mooie nieuwkomers van Zuiver
Hoera, Zuiver heeft een nieuwe collectie! Het designteam van dit Nederlandse merk is altijd op zoek naar de laatste trends en dat heeft weer een aantal mooie producten opgeleverd. De collectie is wederom trendy, speels en puur; precies wat we van Zuiver gewend zijn. Het is oppassen geblazen, want er zit veel moois bij met een hoog heb-gehalte!


Puike kuip
De nieuwe trots in de collectie is de Albert Kuip stoel, een prachtig item voor in het interieur dat ook nog eens heerlijk zit. Net als de gelijknamige Amsterdamse markt is dit paradepaardje geschikt voor het hele gezin. Eindeloos dineren, gezellig borrelen of rustig werken: de Albert Kuip is perfect voor elke gelegenheid.


Buitenstebinnen
De nieuwe collectie zit komend seizoen ook boordevol vazen, kandelaren en wandplanken waarmee je het interieur tot in de puntjes kunt stylen. We zien vooral veel aardetinten die hand in hand gaan met natuurlijke materialen als beton en hout. Zo ontstaat er een mooi kleurpalet waarmee je eenvoudig een urban jungle in huis creëert. Bring nature in!

Bekijk hier de gehele nieuwe collectie van Zuiver.


 Gratis woonbrochures