maandag 24 oktober 2016

Nieuw eigen merk gaat Blokker leuker makenBlokker verrast haar klanten met de komst van een eigen merk voorzien van een eigen label. Deze maand zijn de eerste Blokker producten te zien in de categorie Baden & Slapen. ‘Van je huis een thuis maken’; daar wil het nieuwe Blokker zijn klanten graag mee helpen. Meer keus in kwaliteitsartikelen, met een goed design, voor een lage prijs. De nieuwe Baden & Slapen artikelen zijn o.a. luxe handdoeken en hoge kwaliteit dekbedovertrekken met trendy designs. Ze zijn vanaf eind oktober in de Blokker winkels en op blokker.nl verkrijgbaar.


Introductie eigen merk: Baden & Slapen
Het eigen merk is in de winkels als eerste zichtbaar in de categorie Baden & Slapen. Diverse soorten en kleuren dekbedovertrekken, handdoeken, washandjes en gastendoekjes. De producten zijn verkrijgbaar in verschillende kwaliteitscategorieën; van basis tot luxe kwaliteit. Van donkerblauw, grijs en wit tot sfeervolle trendy kleuren als mintgroen, lichtroze en okergeel. Blokker speelt met verschillende designs ook in op de woontrends van dit seizoen.De ontwerpen maken het mogelijk om te mixen en matchen; de verschillende kleurenthema’s zijn naast en door elkaar te gebruiken. Bijvoorbeeld blauw met okergeel of grijs met okergeel. De komende maanden zijn er steeds meer Blokker eigen merk producten te ontdekken in de winkels en op blokker.nl. Het gaat dan om artikelen in de productgroepen keukentextiel, bestek, servetten en kaarsen.


Van je huis je thuis maken
Tot voor kort stond Blokker vooral bekend als een praktische winkel. Maar wie nu een nieuwe Blokker binnenstapt, ziet – in het verlengde van huishoud – meer producten voor thuis. In de vernieuwde winkelformule vind je veel leuke woonaccessoires en producten gericht op koken en tafelen. Alles om van het huis een thuis te maken. Een winkel waar je op leuke ideeën komt. Waar – naast alle praktische dingen – veel meer plaats is voor sfeer, modern design, vrolijke trends en seizoenen.

 Gratis woonbrochures