zaterdag 15 oktober 2016

Noviteiten maken indruk op bezoekers


Kemie kijkt met een goed gevoel terug op de M.O.W. De bezoekers reageerden enthousiast op het nieuwe, vereenvoudigde verkoopboek, de laatste Ceramistone- en Cosmostone-kleuren en het natuurstenen blad Black Fusion. Maar ook het nieuwe in aanbouw zijnde pand toont dat Kemie bezig is met ‘Covering the Future’. Natuurlijk was er, zoals men gewend is van het bedrijf, tijd voor ontspanning tijdens de Kemie Live-avonden.


Vanaf zaterdag 17 september tot en met donderdag 22 september was het Brabantse bedrijf aanwezig bij Alno / Wellmann. Het was een zeer drukke beurs waar het Kemie-team veel klanten en relaties hebben gesproken. Er werd veel aandacht besteed aan de noviteiten uit het nieuwe Kemie verkoopboek. Deze is grondig herzien en een stuk overzichtelijker en eenvoudiger in het gebruik geworden.

Zoals gebruikelijk werden de noviteiten getoond waaronder de nieuwe Ceramistone L-kleuren Bright Marble, Rumble Black hammered en Desert Rock hammered. Ook de nieuwe Ceramistone XL-kleuren Cretona en Iron Grey waren te bezichtigen. Kemie heeft daarnaast het Cosmostone-assortiment uitgebreid met onder andere de kleuren Duarte en Larros Pietra glans en gezoet.


Kemie maakte vooral indruk met het prachtige natuurstenen blad Black Fusion, een blad waarmee het bedrijf alle competenties presenteerde, zoals het laten end-matchen van de randafwerking. Niet alleen de technische competenties kwamen naar voren, ook werd duidelijk hoe ver Kemie gaat in de begeleiding tijdens de aankoop van een hoogwaardig werkblad van marmer. Een unieke aanpak die alleen Kemie biedt.

Een noviteit van andere orde is het nieuwe pand waarvan de bouw op korte termijn start. Het team heeft met trots een impressie kunnen laten zien van dit prachtig ontworpen gebouw. Ook hiermee toont Kemie dat het is voorbereid op de toekomst. Maar Kemie zou Kemie niet zijn zonder de Kemie Live-avonden. Tijdens deze twee avonden was de opkomst zeer hoog. De sfeer zat er weer goed in, mede door maar liefst vier gastoptredens. Samen met relaties met passie en plezier muziek maken, dat is Kemie ten voeten uit. Gratis woonbrochures