donderdag 6 oktober 2016

Retro leeft !!

Revival van een pure woontrend.

Woonwinkel KWANTUM verrast deze herfst met een up to date vertaling van uitgesproken woon-classics uit de jaren ‘60 en ‘70. Een periode vol beweging, verandering en initiatieven. Zoals blijkt, een ware voedingsbodem voor pure en tijdloze trends. Het was binnen het decor van deze roerige wereld, dat 40 jaar geleden de allereerste KWANTUM winkels werden geopend. Echt wonen voor een betaalbare prijs.

KWANTUM begrijpt ‘echt wonen’ als geen ander en streeft ernaar het pure thuisgevoel te creëren met moderne collecties die de trend van het nu reflecteren tot in het kleinste detail. De nieuwe herfst / winter wooncollectie van KWANTUM bestaat uit de mooiste vintage klassiekers in een vertaling naar nu. Bijzonder is dat juist nu, in het jaar dat Kwantum 40 jaar bestaat, deze retro collectie wordt presenteerd. De woon-elementen zijn stuk voor stuk uniek te noemen. Elegant, licht, met mooie strakke silhouetten en soms organische, onconventionele grafische vormen. Zij representeren een woonsfeer, die je vooral zelf moet zien, voelen en ruiken. Wonen prikkelt al je zintuigen.


Organische en eigentijdse grafische vormen zie vooral terug in de basis-sfeermakers van een interieur, zoals behang, gordijnen, vloeren en vloerkleden. Bloemdessins en cirkel- of streeppatronen, die een vrolijke energie en een fijne woonbeleving bieden voor de meer strakke interieur elementen. Of het nu om wandmeubels, kastjes, salontafels, bijzettafeltjes, bankjes, krukjes of verlichting gaat. Daarnaast bevat de decoratie-collectie een grote verscheidenheid aan spannende accessoires zoals o.a. kussens, plaids, vazen en schalen. Van mooie glossie metallics (brons, messing, zilver) tot lichte warme pastels, paarsen en groenen. Kleuren die een ingetogen moderniteit onderstrepen, rijk en warm uitgevoerd.

Retro leeft als nooit tevoren...En de prijs? Ook retro!