zondag 23 oktober 2016

Revolutie in licht-techniek gewoon voor iedereen


Dit najaar presenteert Kwantum haar nieuwe draadloze en energiezuinige Calex Ledlamp. Een echte sfeermaker, die door simpele bediening via een gratis app de kleur en intensiteit van het licht onbeperkt kan aanpassen aan stemming of moment. Van zakelijk blauw naar warm oranje of zacht Indian Summer geel. Alle kleuren zijn mogelijk.

Wat kun je met de lamp.
Behalve elke gewenste kleur licht creëren, heeft de bedienings--app ook een dimfunctie, zodat ook de intensiteit/kracht van het licht aan de sfeer kan worden aangepast. Bij gebruik van meerdere Calex lampen zijn ze zowel los van elkaar als tegelijk te bedienen, waardoor het spel van licht nog meer impact zal hebben en de toepasbaarheid nog breder wordt. Een echte sfeer-aanrader met het oog op de komende eindejaarsmomenten.  


Niet duur in vergelijk.
Het grote voordeel van deze lamp ten opzichte van andere HUE lampen is, dat er geen dure starters-set voor nodig is om hem te installeren. Bovendien werkt de Calex via Bluetooth en is dus niet afhankelijk van WIFI zoals de meeste andere modellen. De app waarmee je de lamp gemakkelijk kunt bedienen is gratis en zowel voor Android als iOS, op diverse mobile devices.


Dit najaar verkrijgbaar.
Voor het belangrijkste licht-seizoen van het jaar (herfst / winter) is deze Bluetooth led-lamp Calex exclusief verkrijgbaar bij Kwantum voor €24,99 per lamp en is daarmee de goedkoopste van Nederland. Verkoop via alle Kwantum stores en www.kwantum.nl tot eind 2016.

 Gratis woonbrochures