zondag 13 november 2016

DESSO introduceert Reveal om veranderingen in de textuur te benadrukkenEerste tip-sheared tapijttegel brengt warmte naar de werkplek

Desso, onderdeel van Tarkett, introduceert Reveal, een nieuw product dat inzet op tactiliteit door middel van veranderende stofstructuren. Reveal is een nieuwe tip-sheared tapijtplank die een gestructureerde lussenpool en gesneden pool combineert, wat ruimtes een chique, pluchen uitstraling geeft. Reveal benadrukt het contrast tussen de twee verschillende texturen en creëert zo spectaculaire patronen.Het design van Reveal geeft een hoofdrol aan de veranderende texturen en biedt een keuze uit twaalf kleuren, waaronder acht neutrale tinten en vier fellere accentkleuren. Reveal is verkrijgbaar in planken en wordt in één richting gelegd, waardoor de pool een vloeiende beweging maakt door een ruimte. De combinatie van twee kleuren vormt heldere lijnen die zones in een kantooromgeving aangeven en samenwerking stimuleren.

In zowel grote als kleine kantoorruimtes komt Reveal perfect tot zijn recht en combineert een comfortabele uitstraling met een duidelijk accent op duurzaamheid. Reveal wordt standaard geleverd met een EcoBase™-rug, die geüpcycled bewerkt calciumcarbonaat (kalk) van lokale drinkwaterbedrijven bevat. De tapijtrug is voor 100% recyclebaar in het eigen productieproces van Desso. Tien van de kleuren bevatten 100% ECONYL® en de overige twee kleuren bevatten 75% ECONYL®. Daarmee is Reveal de voor de hand liggende keuze voor bedrijven die maatschappelijk betrokken zijn.

 Gratis woonbrochures