zaterdag 26 november 2016

Douchetoilet van GROHE wint Iconic Awards 2016 - Best of Best
GROHE komt nog maar eens als winnaar uit de bus tijdens een gerenommeerde designwedstrijd tegen internationale concurrenten. Het innovatieve GROHE Sensia® Arena-douchetoilet won de hoogste prijs tijdens de Iconic Awards 2016 - Best of Best. Tijdens de prijsuitreiking op 4 oktober in München mocht het team van de GROHE Design Studio in totaal vier felbegeerde prijzen in ontvangst nemen.

Het beste van het beste: GROHE Sensia® Arena-douchetoilet
Het design van de nieuwe GROHE Sensia® Arena combineert hoogwaardige functies met een zuiver en gestroomlijnd profiel. De gladde vorm is een voorbeeld van discrete elegantie, waarbij de zuivere lijnen vuil geen kans geven. Het douchetoilet is voorzien van speciale details die een subtiel gevoel van comfort bieden, van de nachtverlichting die u in het donker door de badkamer begeleidt tot de automatische open- en sluitfunctie van het deksel. Over elk element is zorgvuldig nagedacht, zodat de gebruiker steeds een beschermd en veilig gevoel heeft. Met het gestroomlijnde silhouet en de technologisch geavanceerde afwerking heeft de Sensia® Arena de toekomstige standaard voor gepersonaliseerd, zuiver comfort gezet. Onder de vele andere voordelen die zijn verbonden aan het douchetoilet verdienen de gepersonaliseerde instellingen, het zelfreinigende oppervlak, de doorspoeltechnologieën en de eenvoudige besturing via een app bijzondere vermelding. De Sensia® Arena past perfect in de vele contemporaine en kosmopolitische badkamercollecties van GROHE, die ook worden gekenmerkt door de echte ruitvorm van het GROHE-dna. Hierdoor kunnen klanten het design van de Sensia® Arena afstemmen op een breed gamma aan producten voor een volledig harmonieus badkamerontwerp.

Krachtig design, innovatieve technologieën
Een ander GROHE-product dat als winnaar tevoorschijn kwam uit de ontwerpwedstrijd is de waterdichte Aquatunes Bluetooth-luidspreker, die met zijn uitgesproken design en fantastische geluid het doucheplezier nog verder vergroot. Dankzij de krachtige vormgeving werd ook de nieuwe Eurostyle-kraancollectie uitgeroepen tot "Winnaar", net als het GROHE Rainshower® SmartControl-douchesysteem met zijn innovatieve drukknoptechnologie die de gebruiker een ongeëvenaard douchecomfort biedt.

De Iconic Awards is een onafhankelijke, internationale architectuur- en ontwerpwedstrijd op het snijvlak tussen design en bouw die wordt georganiseerd door de German Design Council. De deskundige jury gaat niet alleen op zoek naar de allerbeste architectuurprojecten, maar ook naar unieke interieurdesigns en productontwerpen en dwingende communicatieconcepten.


 Gratis woonbrochures