dinsdag 22 november 2016

Een onvergetelijke kerst met Farrow & Ball
Kerstmis is een bijzondere periode, iets waar we stiekem het hele jaar naar uitkijken. Maak het dit jaar nog specialer en blaas het interieur nieuw leven in door het opnieuw te schilderen. Met feestelijke decoraties wordt de kerstsfeer al snel in huis gehaald, maar een nieuw kleurenpalet is bij uitstek dé manier om jouw interieur voor de feestdagen op te frissen.

Om tijdens deze feestdagen, die worden doorgebracht met vrienden en familie, een extra feestelijke sfeer te creëren heeft Farrow & Ball meerdere looks ontworpen met gebruik van de hoogwaardige verf en het unieke, ambachtelijke behang.
Rectory Red is een kleur die sterk geassocieerd wordt met kerst. De geraffineerde, warme nuances van deze tint geven vooral kleinere ruimtes een elegante en uitnodigende sfeer. Door deze kleur te gebruiken in de hal, een ruimte die soms donker kan aanvoelen, ontstaat er een luxueuze uitstraling die zeker een indruk zal achterlaten.

Gebruik diepe donkergroene tinten of gedurfde blauwe kleuren voor een intieme sfeer. Geef de eettafel een sprankelend tintje door het op te maken met zilverbestek en zacht flakkerend kaarslicht op de achtergrond. Zorg voor de ultieme kerstsfeer met Calke Green op de muur in combinatie met Manor House Gray op het houtwerk. Deze subtiele combinatie geeft ruimtes een aardse uitstraling waardoor de kerstboom en kerstversieringen volledig tot hun recht komen.

Het is natuurlijk ook mogelijk om details te veranderen in het interieur, bijvoorbeeld door het aanbrengen van kleurige accenten op het meubilair. Experimenteer met sprekende kleuren als Hague Blue en Yeabridge Green of een dramatische donkere kleur als Inchyra Blue. Match deze kleuren met een tafelloper van het nieuwe Farrow & Ball behang, Arcade BP 5307, in een metallic kleur. Maak zelf kerstversieringen om jouw woning in een handomdraai een persoonlijk tintje te geven: beschilder twijgjes en hulst uit de tuin, ontwerp vignetten in de vorm van dennenappels of maak een kerstboom met verschillende behangpatronen.


 Gratis woonbrochures